Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Скарга на D.Swarovski

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

fl0ppY

Новий гравець
13 Кві 2026
3
Нікнейм адміністратора
D.Swarovski
Ваш статичний ID
37184
Звʼязок з Вами
fl0ppy1964
Детальний опис скарги/ситуації
Стояв в холі ЄМС, спілкувався в дискорді, підійшли 2 працівника бцсд попросили зняти маску, на що я одягнув бронежилет фіб, відділу сід, вони попросили відкинути бейджик або посвідчення, я відкинув бейджик, після чого до мене підходить працівник лспд, і просить знову показати бейджик, хоча я вже стою в бронежилеті фіб, і як тільки я хочу відкинути бейджик, в мене лагає гра, і я лежу в анімації і нічого не можу зробити, не можу ні говорити, ні надати, після перезаходу на сервер, мені сказали, що був виданий варн за ухід від рп, хоча людині казали, що я вже відкидував бейджик.
Відкату не може бути, бо залагала гра
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/forums/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B3%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B4%D0%BC%D1%96%D0%BD%D1%96%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8E.8/post-thread
Яке покарання оскаржуєте
Варн виданий адміністратором
Стояв в холі ЄМС, спілкувався в дискорді, підійшли 2 працівника бцсд попросили зняти маску, на що я одягнув бронежилет фіб, відділу сід, вони попросили відкинути бейджик або посвідчення, я відкинув бейджик, після чого до мене підходить працівник лспд, і просить знову показати бейджик, хоча я вже стою в бронежилеті фіб, і як тільки я хочу відкинути бейджик, в мене лагає гра, і я лежу в анімації і нічого не можу зробити, не можу ні говорити, ні надати, після перезаходу на сервер, мені сказали, що був виданий варн за ухід від рп, хоча людині казали, що я вже відкидував бейджик.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. На перший раз покарання буде знято, не порушуйте.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі