- 13 Кві 2026
- 3
- Нікнейм адміністратора
- D.Swarovski
- Ваш статичний ID
- 37184
- Звʼязок з Вами
- fl0ppy1964
- Детальний опис скарги/ситуації
- Стояв в холі ЄМС, спілкувався в дискорді, підійшли 2 працівника бцсд попросили зняти маску, на що я одягнув бронежилет фіб, відділу сід, вони попросили відкинути бейджик або посвідчення, я відкинув бейджик, після чого до мене підходить працівник лспд, і просить знову показати бейджик, хоча я вже стою в бронежилеті фіб, і як тільки я хочу відкинути бейджик, в мене лагає гра, і я лежу в анімації і нічого не можу зробити, не можу ні говорити, ні надати, після перезаходу на сервер, мені сказали, що був виданий варн за ухід від рп, хоча людині казали, що я вже відкидував бейджик.
Відкату не може бути, бо залагала гра
- Яке покарання оскаржуєте
- Варн виданий адміністратором
Стояв в холі ЄМС, спілкувався в дискорді, підійшли 2 працівника бцсд попросили зняти маску, на що я одягнув бронежилет фіб, відділу сід, вони попросили відкинути бейджик або посвідчення, я відкинув бейджик, після чого до мене підходить працівник лспд, і просить знову показати бейджик, хоча я вже стою в бронежилеті фіб, і як тільки я хочу відкинути бейджик, в мене лагає гра, і я лежу в анімації і нічого не можу зробити, не можу ні говорити, ні надати, після перезаходу на сервер, мені сказали, що був виданий варн за ухід від рп, хоча людині казали, що я вже відкидував бейджик.