- 30 Гру 2024
- 11
- Нікнейм адміністратора: azazelo
- Особистий нікнейм / статичне ід: Paris Troyanskiy/ 1766
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності ( Discord): paris_troya
- Суть скарги:
Прийшлось звернутись до юриста, адже це зайшло надто далеко, і дана людина просто закриває очі на реальні факти, грунтуючись на пустих словах.
Історичний та сучасний контекст шапки вушанки: Так, цей головний убір у різні часи зустрічався в народів Півночі, Скандинавії, тюркських та слов’янських племен,
Але починаючи з 20 століття, саме СРСР зробив вушанку елементом військової та державнопропагандистської символіки. Вона була ОБОВʼЯЗКОВИМ атрибутом Червоної армії, НКВС, КДБ та радянської міліції.
Сьогодні росія продовжує використовувати вушанку як частину військової уніформи та “бренду” своєї армії (перегляньте офіційні фото Міноборони рф та паради на красній площі)
А ТАКОЖ, зазначаю!!
В умовах повномасштабної війни росіі проти України (з 24.02.2022) використання символів, пов’язаних із країною агресором в українському контексті сприймається як демонстрація зневаги!
У самій Україні заборонено використання символіки держави-агресора (закон “Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики”)
Я надав в минулій скарзі чітку та обґрунтовану відповідь стосовно статті 7.6 ems, що було проігноровано
, а саме: У даній ситуації пацієнт своєю появою в символі який прямо асоціюється з агресором створив для мене психологічний тиск і моральну загрозу.
Це не примха, чи “неподобання одягу”, а реальна травматична асоціація що підпадає під визначення “загрози психічному здоров’ю” співробітника.
Як лікар і як українець, я не можу нормалізувати символи держави, яка щодня вбиває моїх співгромадян.
Зазначаю:
В інших країнах також є подібні приклади наприклад свастика досі є давнім індійським символом, але після використання її нацистами вона стала світовим символом агресії та геноциду. Вушанка сьогодні такий самий маркер російської агресі. Я можу привести ще багато подібних аргументів.
Однак блокування на 7 днів виглядає надмірним ікарає не за реальне порушення, а за принципову позицію, яка ґрунтується на статуті, фактах і реальному контексті, що я пишу вже другу скаргу.
Особливо цинічно виглядає те що цю позицію висловлює людина, яка є військовослужбовцем (те що видно по фото). Адже захищаючи шапку-вушанку, ВИ свідомо виправдовуєте символ, який напряму асоціюється з армією агресора, яка вбиває українських військових і мирних громадян.
Я як українець, який щодня стикається з наслідками цієї війни
не можу погодитися з тим, що адміністрація у своїй офіційній відповіді фактично займає сторону «нейтрального» а НАВПАКИ навіть захищає російський впливу. Це не лише подвійні стандарти, а й пряма образа для всіх українців, що боронять свою землю.
Виходить, що мене КАРАЮТЬ за те, що я відмовився нормалізувати символ агресора, тоді як ви як військовий і представник адміністрації, фактично цей символ захищаєте. Це створює абсолютно викривлену та несправедливу ситуацію, яку я категорично ЗАСУДЖУЮ!!!
Останнє редагування: