- 19 Лип 2025
- 2
Нікнейм адміністратора: Azazello
Особистий нікнейм Mike Legion | статичне ід: 21897
Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності Discord: nexayd
----------------------------------------------------------------------------------------------
Суть скарги:
За що мене посадили я не зрозумів, відібрали 30 хв. мого часу.
Ми просто бігали веселились і я вистрельнув раз по воздуху ( не по гравцю ), але Azazello вирішив що це дм.
Прошу переглянути відкат по якому зрозуміло що я навіть не цілився в нього і відразу заховав зброю, за те що я носив зброю у відкритому вигляді за це має покарати ПД але не адміністрація.
----------------------------------------------------------------------------------------------
[ By Mike Legion ]
Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
youtu.be
Дата видачі покарання: 09.11.2025
Особистий нікнейм Mike Legion | статичне ід: 21897
Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності Discord: nexayd
Суть скарги:
За що мене посадили я не зрозумів, відібрали 30 хв. мого часу.
Ми просто бігали веселились і я вистрельнув раз по воздуху ( не по гравцю ), але Azazello вирішив що це дм.
Прошу переглянути відкат по якому зрозуміло що я навіть не цілився в нього і відразу заховав зброю, за те що я носив зброю у відкритому вигляді за це має покарати ПД але не адміністрація.
[ By Mike Legion ]
Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
Дата видачі покарання: 09.11.2025