- 20 Лис 2025
- 13
- Нікнейм адміністратора
- Azazello
- Ваш статичний ID
- 946
- Звʼязок з Вами
- ds: revo.one.love
- Детальний опис скарги/ситуації
- Доброго вечора адміністрація Ситуація така. Поставив хіт бокси, хотів дізнатись, яким саме принцепом боряться з ними, тому що чув від знайомих, що з ними почали боротися, але як саме — ніхто не сказав. Я знаю кілька способів. Перший — просто замінити звичайний гташний хіт бокс на приватний, і всі інші хіт бокси перестають працювати. Другий спосіб — сервер видає помилку, коли регає біля голови, а не в голову. Хотів перевірити, бо ніде не бачив, щоб писали, що почали боротися з ними і як саме. Просто було цікаво, яким саме способом боряться, бо була дискусія з друзями. Плюс, з ними я ні в якому разі не хотів і не хочу грати. До цього ні разу не привлікався за щось подібне. Також це моє перше велике покарання, це було чисто заради експерименту. Прошу надати амністію. я прекрасно розумію що порушив правила сервера але повторяюсь це всьоголиш для експеременту
Доречі я дуже здивований Бо таку систему ні на якому сервері не бачив Надіюсь на ваше розуміння
Також є повні докази, що до бану я був повністю чистий.
1. Доказ Я був на перевірці там де нічого не виявили бо нічого не було тобто якщо я з ними грав мене б забанили ще 26 числа нажаль записалось тільки останні 5 хв перевірки
2. Доказ за +- 50 хв до бану я був на капті тобто якщо я грав на постоянній основі з хіт боксами мене ще б до капта викликали на перевірку
3. Доказ Також я з друзями грали арену почалась дискусія я попросив файл з хіт боксом і мені дали силку на нього я його тільки поставив і мене зразу телепортували на перевірку доказом цього є вже безпосердньо адміністрація яка мене перевіряла
Також Є скрін Там де людині яка грала з більш сильнішими чітами і на постоянній основі дали 2-3 амністії
Також В пана Азазелло і Нокса в діскорді є посилання Для звязку В телеграм Я написав Обом але навіть ніхто не переглянув
Для зв'язку (текстом) краще всьоговикористовувати мій телеграмzhdanovrostyslavЦе особистий телеграм, тому відразу прошузазначати причину звернення і бути максимально лаконічними.
Я написвав але відповіді не отримав також бачив що пан азазелло відповідав в телеграмі сімЇ Таке відчуття що він мене уникає
Також це не скарга на Пана Азазелло Чи Нокса це розяснення та змінення рішення Амністії
Надіюсь На переогляд Амністії та винесення іншого вердикту
Дякую За увагу
- Посилання на докази
- [SIZE=6]1. Доказ [/SIZE][COLOR=rgb(44, 130, 201)][SIZE=4][URL]https://youtu.be/xwO3OY_aDkA[/URL] [/SIZE][/COLOR]_[SIZE=6]2. Доказ [/SIZE][COLOR=rgb(44, 130, 201)][SIZE=4][URL unfurl="true"]https://youtu.be/NECTZuhMoCI[/URL][/SIZE][/COLOR]
- Яке покарання оскаржуєте
- Permonent ban і Переогляд Амністії
Скріни людини якій дали амністію
Також ми з друзями говорили з куратором яким іменно не памятаю і він нам сказав що ця людина була в бані 2 рази за більш сильніші чіти і получала амністію
Я нівякому разі не хочу Дискридитувати Адміністрацію
Просто хочу здравого Рішення проблеми
Також ми з друзями говорили з куратором яким іменно не памятаю і він нам сказав що ця людина була в бані 2 рази за більш сильніші чіти і получала амністію
Я нівякому разі не хочу Дискридитувати Адміністрацію
Просто хочу здравого Рішення проблеми
Останнє редагування: