Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Скарга на Azazello [Для Нокса]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

revo.one.love

Козак
20 Лис 2025
13
Нікнейм адміністратора
Azazello
Ваш статичний ID
946
Звʼязок з Вами
ds: revo.one.love
Детальний опис скарги/ситуації
AzazelloВаш статичний ID946Звʼязок з Вамиds: revo.one.loveДетальний опис скарги/ситуації
Доброго вечора адміністрація Ситуація така. Поставив хіт бокси, хотів дізнатись, яким саме принцепом боряться з ними, тому що чув від знайомих, що з ними почали боротися, але як саме — ніхто не сказав. Я знаю кілька способів. Перший — просто замінити звичайний гташний хіт бокс на приватний, і всі інші хіт бокси перестають працювати. Другий спосіб — сервер видає помилку, коли регає біля голови, а не в голову. Хотів перевірити, бо ніде не бачив, щоб писали, що почали боротися з ними і як саме. Просто було цікаво, яким саме способом боряться, бо була дискусія з друзями. Плюс, з ними я ні в якому разі не хотів і не хочу грати. До цього ні разу не привлікався за щось подібне. Також це моє перше велике покарання, це було чисто заради експерименту. Прошу надати амністію. я прекрасно розумію що порушив правила сервера але повторяюсь це всьоголиш для експеременту
Доречі я дуже здивований Бо таку систему ні на якому сервері не бачив Надіюсь на ваше розуміння

Також є повні докази, що до бану я був повністю чистий.

1. Доказ
Я був на перевірці там де нічого не виявили бо нічого не було тобто якщо я з ними грав мене б забанили ще 26 числа нажаль записалось тільки останні 5 хв перевірки

2. Доказ за +- 50 хв до бану я був на капті тобто якщо я грав на постоянній основі з хіт боксами мене ще б до капта викликали на перевірку

3. Доказ Також я з друзями грали арену почалась дискусія я попросив файл з хіт боксом і мені дали силку на нього я його тільки поставив і мене зразу телепортували на перевірку доказом цього є вже безпосердньо адміністрація яка мене перевіряла

Також Є скрін Там де людині яка грала з більш сильнішими чітами і на постоянній основі дали 2-3 амністії

Також В пана Азазелло і Нокса в діскорді є посилання Для звязку В телеграм Я написав Обом але навіть ніхто не переглянув

Для зв'язку (текстом) краще всьоговикористовувати мій телеграм:mad:zhdanovrostyslavЦе особистий телеграм, тому відразу прошузазначати причину звернення і бути максимально лаконічними.

Я написвав але відповіді не отримав також бачив що пан азазелло відповідав в телеграмі сімЇ Таке відчуття що він мене уникає
Посилання на докази
[SIZE=5][B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]1. ДОКАЗ[/COLOR] [URL]https://youtu.be/xwO3OY_aDkA[/URL]_[COLOR=rgb(184, 49, 47)]2. ДОКАЗ [/COLOR][COLOR=rgb(255, 255, 255)][URL unfurl="true"]https://youtu.be/NECTZuhMoCI[/URL][/COLOR][/B][/SIZE]
Яке покарання оскаржуєте
Permanent Ban переогляд Амністії НЕ САМИМ АЗАЗЕЛЛО
Скріни людини якій дали амністію
Також ми з друзями говорили з куратором яким іменно не памятаю і він нам сказав що ця людина була в бані 2 рази за більш сильніші чіти і получала амністію

image 333.png
2025-12-02_015449.png

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Зверніться за амністією через місяць у відповідній темі на форумі - Розблокування облікового запису.
Згідно з правилами розблокування облікового запису якій був заблокований перманентним блокуванням розглядаються тільки через місяць після його отримання.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі