- 28 Гру 2025
- 2
- Нікнейм адміністратора
- Octavian Augustus
- Ваш статичний ID
- 25262
- Звʼязок з Вами
- volodymyr1888 discord
- Детальний опис скарги/ситуації
- Сьогодні, мене заблокували по причині. Згадування батьків в негативній формі. Але Август знов не бачить деяких проблем. Що людина яка говорить в скарзі 5178 Сама починає провокувати. І перші 20 секунд відео чогось без звука та картинки. Бо там людина відкрито робила провокації і так далі Так само як і вбивства машиною. на тайм коді 0:29 - 0:33 Друг цього самого Дмитра, процитував його слова яких не було чути на відео. На самому ділі Діма думав що мені 40 і казав погані речі за Воїнів (це можна буде подивитись в самих повідомленнях на відео зверху зліва). Принижуючи достойність воїнів які можуть грати на Ukraine GTA 5
Повної ситуації на цьому фрапсі я не бачу. Раніше а тобто 2 місяці тому я теж заливав на людину. Коли не було повної ситуації на відео. І мені відхилили були ту скаргу тому шо повної ситуації тут не було. Так що я рахую що не правий я в одній ситуації. То що я піддався провокації на яку я не мав піддаватись.
Ну але все ж таки чому я маю бути винен в тому. На що мені провокують?)
Це вже 2 скарга на адміна Августа. На першу мені її прийняли але як я бачу нічим це не скінчилось. На цю скаргу я хочу щоб мене хоча би розблокували.
- Посилання на докази
- [URL]https://www.youtube.com/watch?v=3G69eOnQ9rU[/URL] тайм код 0:29 - 0:33 (Друг Діми цитує слова самого Діми)
- Яке покарання оскаржуєте
- Згадування рідних в негативній формі.
123