- 20 Січ 2025
- 108
- Нікнейм адміністратора
- Young Thug та Ketti Wayne
- Ваш статичний ID
- 12279
- Звʼязок з Вами
- castro.ua
- Детальний опис скарги/ситуації
- Я власник транспортної компанії, і я дотримуюся правил серверу.... Є правило 4.10.2 Будь-яка реклама в робочих чатах, в /r та /d | Mute 30-60 хвилин. Тобто, в цьому правилі уточнено в яких чатах, заборонена реклама - /r та /d, а я написав в /rr, і в правилі про цей робочий чат не згадано. Оскільки про цей чат в правилах проєкту не згадано, я можу проводити рекламу транспортної компанії на вступ. (моя реклама не несе ніякої загрози ні для проєкту, а ні гравцям), я написав її свідомом, і вважаю, що жодного правила не порушив, оскільки про чат /rr не було згадано в цьому правилі. Я розумію що мут мені зараз не знімуть, прошу провести додаткові роботи з даними адміністраторами, нехай уважніше вчитуються в правила проєкту. Young Thug, даний адміністратор взяв мій репорт, на рахунок оскарження покарання, малого того що він не компетентний був в тікеті, так ще й без моєї згоди закрив тікет, цим уникаючи від розмови.
- Яке покарання оскаржуєте
- Мут
- Нікнейм адміністратора: Young Thug та Ketti Wayne
- Особистий нікнейм / статичне ід: Dominic Castro | 12279
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): castro.ua
- Суть скарги:
Я власник транспортної компанії, і я дотримуюся правил серверу.... Є правило:
4.10.2 Будь-яка реклама в робочих чатах, в /r та /d | Mute 30-60 хвилин.
Тобто, в цьому правилі уточнено в яких чатах, заборонена реклама - /r та /d, а я написав в /rr, і в правилі про цей робочий чат не згадано. Оскільки про цей чат в правилах проєкту не згадано, я можу проводити рекламу транспортної компанії на вступ. (моя реклама не несе ніякої загрози ні для проєкту, а ні гравцям), я написав її свідомом, і вважаю, що жодного правила не порушив, оскільки про чат /rr не було згадано в цьому правилі. Я розумію що мут мені зараз не знімуть, прошу провести додаткові роботи з даними адміністраторами, нехай уважніше вчитуються в правила проєкту. Young Thug, даний адміністратор взяв мій репорт, на рахунок оскарження покарання, малого того що він не компетентний був в тікеті, так ще й без моєї згоди закрив тікет, цим уникаючи від розмови.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): 1. Силка. 2. Силка
- Дата видачі покарання: 29.07.2026
Останнє редагування: