Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Скарга на рішення Octavian

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Volodya Mozarella

Козак
5 Тра 2025
31
Нікнейм адміністратора
Octavian
Ваш статичний ID
1540
Звʼязок з Вами
kopchik4453
Детальний опис скарги/ситуації
Отримав від даного адміністратора wrn за 1.36 ПДО
Для мене це була новина.
Оскільки я провів в організації приблизно 8-9 місяців потому зробив перерву і тепер відносно не давно вернувся і тут ось покарання.
Коли я звʼязався з адміністратором для вияснення причин такого покарання. Я отримав таку відповідь цитую <Вітаю. Отримали варн за пункт правил 1.36 ПДО. Бронежилети фракції складала в багажник авто. Що є забороненою дією>
Після того як я сказав <
Тобто мені не вистачало місця і замість того щоб не викидувати бронік на вітер я поставив в багажник машину і потому після полювань звільнив свій інвентар
Я з машини прибирав бронік
Мене відкинули?
Серйозно не здається вам що маразм?>
Була відповідь наступна <Виходить зі всіх ви проводили обмін з людиною яка продає бронежилети на маркеті, того і потрапили під перевірку.>
Після чого я спитав з якою людиною я проводив обмін оскільки я мушу іноді такі речі робити для виконання БП. На даний момент цієї скарги відповіді адміністратор не надав.
Якщо буде потрібно фото переписки можу надати .
Я вважаю що даний адміністратор не компетентний в даному покарані
Оскільки можна було дальше перевірити по логам що звісно він не зробив. Але ні навіщо краще зразу варн дати.
Вчора вернувся GOV і деректору USSS вернув все що я брав зі складу і навіть ті бронежилети за які мене відкинули.
Переглянувши мою історію покарання за весь час тобто від початку проекту можна побачити що їх мало.
І в тому чому мене підозрюють ніколи не робив.
Прошу знятий варн та провести з даним адміністратором розмову
Посилання на докази
https://ibb.co/ymmbs6Rb
Яке покарання оскаржуєте
Не справедливий WARN
Скарга на рішення

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Покарання було видано вірно, у вас є фракційна шафа, в яку можна складати речі, непотрібно складати в машину, навіть якщо у вас немає місця. На перший раз варн буде знято, в майбутньому амністії по цьому не буде.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі