Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Скарга на порушення правил під час аірдропу

benjamin_autotrade

Новий гравець
18 Лип 2026
3
Нікнейм гравця
21556
Статичний ID гравця
21556
Ваш статичний ID
41819
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
https://t.me/gestapo1488
Суть скарги
Опис ситуації:

18.07.2026 о 04:04 я перебував поза зоною проведення аірдропу, що чітко видно на наданому скріншоті карти. Незважаючи на це, мене було вбито зі зброї Musket.

Прошу адміністрацію перевірити надані докази та розглянути дії гравця зі статиком 21556, оскільки я перебував за межами зони аірдропу.

Докази:

Скріншот із картою, на якому видно моє місцезнаходження поза зоною аірдропу.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
18.07.2026 о 04:04
18.07.2026 о 04:04 я перебував поза зоною проведення аірдропу, що чітко видно на наданому скріншоті карти. Незважаючи на це, мене було вбито зі зброї Musket.

Прошу адміністрацію перевірити надані докази та розглянути дії гравця зі статиком 21556, оскільки я перебував за межами зони аірдропу.

Докази:

Lucky Yakuza

Козак
9 Лис 2025
35

Докази:

я вже за це отримав покарання по інакшій скарзі

benjamin_autotrade

Новий гравець
18 Лип 2026
3
Не знаю, як саме в таких ситуаціях працює система покарань: чи різні епізоди об’єднуються в одне покарання, чи розглядаються окремо. Тому залишаю це на розсуд адміністрації.

Поряд зі мною лежав мертвий поліцейський. Можливо, саме його було вбито тим самим гравцем і саме за цим епізодом уже була подана скарга. Я цього не знаю, тому лише звертаю на це увагу адміністрації.

Щодо цього епізоду також хочу додати, що я перебував на пагорбі та спостерігав за ситуацією через оптичний приціл снайперської гвинтівки. Я бачив, що біля аірдропу знаходиться багато гравців, тому вже збирався залишити це місце. Незважаючи на те, що в мене була можливість відкрити вогонь по гравцях, я цього не робив, оскільки не мав наміру вступати в нерівний бій...

І ще прошу підказати на майбутнє: чи дозволено використовувати мушкет під час аірдропу? Хотів би знати, щоб у подальшому не порушувати правила та, якщо це дозволено, також мати можливість використовувати цей тип зброї. Дякую.

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі