- 18 Жов 2025
- 2
- Нікнейм адміністратора
- Akio Meyer
- Ваш статичний ID
- 27367
- Звʼязок з Вами
- @Mzkalala
- Детальний опис скарги/ситуації
- Отримав блокування за пунктом 1.32 ПДО “злив складу / продаж державного майна”. Вважаю дане покарання повністю необґрунтованим, оскільки жодного продажу чи передачі державного майна я не здійснював.
Блокування було видано без надання будь-яких доказів, пояснень чи нормального розгляду ситуації. На мої прохання показати відеофіксацію або логи порушення я отримав лише перенаправлення на форум. Прошу адміністрацію надати конкретні докази мого порушення: відео, логи передач, скріншоти або іншу фіксацію. На даний момент це виглядає як безпідставне покарання. Якщо докази відсутні — прошу переглянути дане блокування та перевірити компетентність адміністратора, який його видав.
- Посилання на докази
- https://vt.tiktok.com/ZSxrrur4g/
- Яке покарання оскаржуєте
- Блокування акаунта до 23.05.2026 за пунктом 1.32 ПДО
Доброго дня.
Я отримав блокування за “злив складу / продаж державного майна”, хоча нічого подібного не робив. Бан виданий без будь-яких пояснень, без доказів і без нормального розгляду ситуації.
Прошу надати конкретні докази мого порушення: відео, логи або будь-яку іншу фіксацію. Бо на даний момент це виглядає як бан “зі стелі”.
Якщо у вашої адміністрації є докази — покажіть їх. Якщо доказів немає, тоді перегляньте покарання та компетентність адміністратора, який його видав.
Я готовий до нормального розгляду ситуації, але не збираюсь мовчки приймати покарання за те, чого не робив.
Я отримав блокування за “злив складу / продаж державного майна”, хоча нічого подібного не робив. Бан виданий без будь-яких пояснень, без доказів і без нормального розгляду ситуації.
Прошу надати конкретні докази мого порушення: відео, логи або будь-яку іншу фіксацію. Бо на даний момент це виглядає як бан “зі стелі”.
Якщо у вашої адміністрації є докази — покажіть їх. Якщо доказів немає, тоді перегляньте покарання та компетентність адміністратора, який його видав.
Я готовий до нормального розгляду ситуації, але не збираюсь мовчки приймати покарання за те, чого не робив.