Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Скарга на необґрунтоване блокування та вимога надати докази

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

EkstazN1

Новий гравець
18 Жов 2025
2
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer
Ваш статичний ID
27367
Звʼязок з Вами
@Mzkalala
Детальний опис скарги/ситуації
Отримав блокування за пунктом 1.32 ПДО “злив складу / продаж державного майна”. Вважаю дане покарання повністю необґрунтованим, оскільки жодного продажу чи передачі державного майна я не здійснював.
Блокування було видано без надання будь-яких доказів, пояснень чи нормального розгляду ситуації. На мої прохання показати відеофіксацію або логи порушення я отримав лише перенаправлення на форум. Прошу адміністрацію надати конкретні докази мого порушення: відео, логи передач, скріншоти або іншу фіксацію. На даний момент це виглядає як безпідставне покарання. Якщо докази відсутні — прошу переглянути дане блокування та перевірити компетентність адміністратора, який його видав.
Посилання на докази
https://vt.tiktok.com/ZSxrrur4g/
Яке покарання оскаржуєте
Блокування акаунта до 23.05.2026 за пунктом 1.32 ПДО
Доброго дня.
Я отримав блокування за “злив складу / продаж державного майна”, хоча нічого подібного не робив. Бан виданий без будь-яких пояснень, без доказів і без нормального розгляду ситуації.

Прошу надати конкретні докази мого порушення: відео, логи або будь-яку іншу фіксацію. Бо на даний момент це виглядає як бан “зі стелі”.

Якщо у вашої адміністрації є докази — покажіть їх. Якщо доказів немає, тоді перегляньте покарання та компетентність адміністратора, який його видав.

Я готовий до нормального розгляду ситуації, але не збираюсь мовчки приймати покарання за те, чого не робив.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.
Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту.
3.12. Адміністрація не зобов’язана надавати докази та видає покарання лише за наявності порушення.
Примітка: у разі скарги на адміністратора, докази надаються лише головній адміністрації, яка ухвалює рішення щодо порушення зберігаючи нейтральність.
Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі