- 29 Гру 2025
- 1
- Нікнейм адміністратора
- Viktoria Raze
- Ваш статичний ID
- 4799
- Звʼязок з Вами
- .panmaksym
- Детальний опис скарги/ситуації
- Шановна старша адміністрація. Прошу переглянути дану скаргу та рішення адміністратора. Там не було з моєї сторони порушення ЗП проекту а саме: 1.13. Образа проєкту | PermBan Не розібравшись в ситуації через що в мене була суперечка з гравцем #377, молодший Адміністратор виніс рішення забанити. А також відкат гравця #26391 Не є повним, а підібраним щоб це так виглядало як образа проекту. Те що я сказав "як тебе вопше допустили грати на цій параші" це аж ніяк не стосувалось проекта. Якби це було так я б тут не грав та не донатив.
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%965004-%D0%BE%D1%81%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D0%BA-%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8.15664/[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- 1.13. Образа проєкту | PermBan
- Нікнейм адміністратора: Viktoria Raze
- Особистий нікнейм / статичне ід: #4799
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): .panmaksym (Discord)
- Суть скарги: Шановна старша адміністрація. Прошу переглянути дану скаргу та рішення адміністратора. Там не було з моєї сторони порушення ЗП проекту а саме: 1.13. Образа проєкту | PermBan Не розібравшись в ситуації через що в мене була суперечка з гравцем #377, молодший Адміністратор виніс рішення забанити. А також відкат гравця #26391 Не є повним, а підібраним щоб це так виглядало як образа проекту. Те що я сказав "як тебе вопше допустили грати на цій параші" це аж ніяк не стосувалось проекта. Якби це було так я б тут не грав та не донатив.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): Скарга №5004
- Дата видачі покарання: 26.12.2025 01:44