Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Скарга на мл. Адміністратора Viktoria Raze

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Marsik08

Новий гравець
29 Гру 2025
1
Нікнейм адміністратора
Viktoria Raze
Ваш статичний ID
4799
Звʼязок з Вами
.panmaksym
Детальний опис скарги/ситуації
  1. Шановна старша адміністрація. Прошу переглянути дану скаргу та рішення адміністратора. Там не було з моєї сторони порушення ЗП проекту а саме: 1.13. Образа проєкту | PermBan Не розібравшись в ситуації через що в мене була суперечка з гравцем #377, молодший Адміністратор виніс рішення забанити. А також відкат гравця #26391 Не є повним, а підібраним щоб це так виглядало як образа проекту. Те що я сказав "як тебе вопше допустили грати на цій параші" це аж ніяк не стосувалось проекта. Якби це було так я б тут не грав та не донатив.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%965004-%D0%BE%D1%81%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D0%BA-%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8.15664/[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
1.13. Образа проєкту | PermBan
  1. Нікнейм адміністратора: Viktoria Raze
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: #4799
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): .panmaksym (Discord)
  4. Суть скарги: Шановна старша адміністрація. Прошу переглянути дану скаргу та рішення адміністратора. Там не було з моєї сторони порушення ЗП проекту а саме: 1.13. Образа проєкту | PermBan Не розібравшись в ситуації через що в мене була суперечка з гравцем #377, молодший Адміністратор виніс рішення забанити. А також відкат гравця #26391 Не є повним, а підібраним щоб це так виглядало як образа проекту. Те що я сказав "як тебе вопше допустили грати на цій параші" це аж ніяк не стосувалось проекта. Якби це було так я б тут не грав та не донатив.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): Скарга №5004
  6. Дата видачі покарання: 26.12.2025 01:44

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Блокування знімаю, але це востаннє. Більше амністій Ви не отримуватимете.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі