Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Скарга на декількох гравців

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Treelojik

Козак
22 Вер 2025
35
Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:
гравець #6005(порушник що виїхав на зустрічну),
гравець #6590(фіолетове авто, на відео - 1хв 15секунда),
гравець #1559 (фіолетове авто, на відео - 1хв 15секунда),
гравець #16543 (водій мотоциклу)

Ваш нікнейм:
Vova Treelojik

Ваш статичний (незмінний) ID:
25278
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Discord):
treelojik

Суть скарги:
Я рухався на своєму авто (pfister Teycan YZO978) по трассі в бік міста в районі пустині Гранд сенора, і в районі навпроти тюрми Гравець #6005 спеціально виїхав на зустрічну смугу і спричинив аварію, через що, мого персонажа викинуло через вікно а авто розвернуло і воно зупинилось вздовж смуги на узбіччі (на відео від початку зліва)....після зіткнення мій персонаж втратив свідомість і я натиснув "виклик лікаря" після чого увімкнув запис. Гравець #6005 під'їхав до мого лежачого персонажу і декілька разів посигналив, далі він повернувся назад, сів в моє авто і поставив поперек дороги, перекриваючи рух іншим гравцям...через декілька десятків секунд до нього під'їхав ще один гравець на мотоциклі, і згодом почав таранити мотоциклом мою автівку. Разом з тим, через хвилину під'їхали ще двоє гравців на фіолетовому авто, перед цим переїхавши мого лежачого персонажа, згодом вони усі разом, взявши моє авто поїхали в сторону тюрми, надалі мене респавнило у лікарні. Усе вище сказане є на відео, прикріплене нижче.

Окремо прошу звернути увагу на інші речі:
- на початку відео є відрізок де чітко чути постріли в тій зоні, де знаходились вищезгадані гравці;
- водій гравець #6005(порушник що виїхав на зустрічну) та гравець #16543 (водій мотоциклу) - отримавши численні травми не втрачали свідомості, окремо - водій мотоциклу неодноразово врізався в мою автівку та вистрибував через моє авто як з трампліну, при цьому підлітаючи на досить велику висоту але при цьому не вмирав;
- вищезгадані гравці - використовуючи моє авто - перекривали шлях іншим водіям;
- гравці не маючи спец. авто - їздили не по дорозі (non RP Drive).

Прошу розглянути мою скаргу на предмет декількох порушень + ці порушення були за сукупністю створені 4 різними гравцями, які діяли разом (орган.кримінал)

Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):

Sem Rikler

КТП
Керівник тех.підтримки
9 Жов 2024
481
Вітаю!
Скаргу відмовлено, на доказі не видно порушень.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі