- 13 Кві 2026
- 6
- Нікнейм адміністратора
- - 09:58
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- fl0ppy1964
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю, видане покарання було правильно, але підкажіть будь ласка, чому був виданий саме такий вид покарання, при тому всьому, що в мене на акаунті не було ніяких значних покарань. Також запитання чому не вказано ім'я адміністратора, який видав покарання, що є дуже дивним, та додає складнощів для написання амністії. Також запитання, чому покарання видане лише сьогодні, якщо ситуація відбулась вчора близько 19:30? Хотів би оскаржити виданий адміністрацією запобіжний захід, та змінити його на інший, більш м'якіший вид покарання.
- Посилання на докази
- https://fex.net/uk/s/tx7lacf
- Яке покарання оскаржуєте
- Бан 3 дні
Вітаю, видане покарання було правильно, але підкажіть будь ласка, чому був виданий саме такий вид покарання, при тому всьому, що в мене на акаунті не було ніяких значних покарань. Також запитання чому не вказано ім'я адміністратора, який видав покарання, що є дуже дивним, та додає складнощів для написання амністії. Також запитання, чому покарання видане лише сьогодні, якщо ситуація відбулась вчора близько 19:30? Хотів би оскаржити виданий адміністрацією запобіжний захід, та змінити його на інший, більш м'якіший вид покарання.