Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на видачу бану для Нокса

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

fl0ppY

Новий гравець
13 Кві 2026
6
Нікнейм адміністратора
- 09:58
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
fl0ppy1964
Детальний опис скарги/ситуації
Вітаю, видане покарання було правильно, але підкажіть будь ласка, чому був виданий саме такий вид покарання, при тому всьому, що в мене на акаунті не було ніяких значних покарань. Також запитання чому не вказано ім'я адміністратора, який видав покарання, що є дуже дивним, та додає складнощів для написання амністії. Також запитання, чому покарання видане лише сьогодні, якщо ситуація відбулась вчора близько 19:30? Хотів би оскаржити виданий адміністрацією запобіжний захід, та змінити його на інший, більш м'якіший вид покарання.
Посилання на докази
https://fex.net/uk/s/tx7lacf
Яке покарання оскаржуєте
Бан 3 дні
Вітаю, видане покарання було правильно, але підкажіть будь ласка, чому був виданий саме такий вид покарання, при тому всьому, що в мене на акаунті не було ніяких значних покарань. Також запитання чому не вказано ім'я адміністратора, який видав покарання, що є дуже дивним, та додає складнощів для написання амністії. Також запитання, чому покарання видане лише сьогодні, якщо ситуація відбулась вчора близько 19:30? Хотів би оскаржити виданий адміністрацією запобіжний захід, та змінити його на інший, більш м'якіший вид покарання.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,128
Вітаю!
Покарання було видано мною і згідно правил серверу. Ви отримали блокування саме через те що ви знали що іде стрім так як запитували в медіа партнера про це і після того як вам відповіли що ТАК! ви почали говорити заборонені слова. Блокування убло змінено на 2 дні, при повторних порушень ви отримаєте 30 днів блокування.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі