Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на адмін сім'ю Castro.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Black Shadowraze

Новий гравець
17 Жов 2025
1
Вчора сталась забавна ситуація, вирішили увійти на сервер та глянути, як в цілому сервер. Під час входу увели промокод "Vits", який видає 50k$, Diamond Vip, GTR. Трапився казус. Після відіграшу 5-ти годин нічого не було начислено. Запит надійшов до Oleksii Beznosov - де адмін повідомив, що спробуйте іще зіграти, бонус може бути начислено не зразу - окей (скрін 1). Отримав бонус після перезаходу на сервер, та продовжив гру отримавши всі бонуси. Початково сповіщення про авто і його актуальність 5 годин на ігровому акаунти не висвітлилось, та я подав запит який отримав "Aleksey Castro" (Скрін 2), після чого телепортувався, та повідомив інформацію: - Автомобіль видається на 7 ігрових днів, після чого він забирається з акаунта - тому краще його не тюнити. також окей. Проходить 10 хвилин, бачу сповіщення ваше авто закінчиться через 4год 40 хв. Очевидно - починає пригорати, я пишу знову тікет в репорт, що це за обман від адміністрації проекту? Тікет приймає адміністратор Drake Castro (скрін 3), який каже в перші секунди розмови, що авто видається на 5 годи, а на питання чому адмін обманює - приносить вибачення, та обіцяє уточнити питання по цьому бонусу. Через хвилини 3 прилітає і повідомляє - ваш автомобіль, пропаде через 5 годин, але вони рахуються тільки коли ви на сервері. З горем пополам я прийняв його вибачення - і подякував. Пограв іще годинку. Тобто залишалось приблизно 3год 30 хв, до закінчення бонусу. Увійшов сьогодні на сервер. О чудо, авто пропало і знову адміністрація проекту мене обманула. Прийміть якісь міри, тому що адміністрація не компетентна, та не розуміє навіть як працюють базові бонуси проекту, обманює гравців, понижає ваш онлайн.
1.PNG
2.PNG
3.PNG

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Приношу вибачення, компенсація буде нарахована Вам на ігровий банківський рахунок

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі