- 17 Жов 2025
- 1
Вчора сталась забавна ситуація, вирішили увійти на сервер та глянути, як в цілому сервер. Під час входу увели промокод "Vits", який видає 50k$, Diamond Vip, GTR. Трапився казус. Після відіграшу 5-ти годин нічого не було начислено. Запит надійшов до Oleksii Beznosov - де адмін повідомив, що спробуйте іще зіграти, бонус може бути начислено не зразу - окей (скрін 1). Отримав бонус після перезаходу на сервер, та продовжив гру отримавши всі бонуси. Початково сповіщення про авто і його актуальність 5 годин на ігровому акаунти не висвітлилось, та я подав запит який отримав "Aleksey Castro" (Скрін 2), після чого телепортувався, та повідомив інформацію: - Автомобіль видається на 7 ігрових днів, після чого він забирається з акаунта - тому краще його не тюнити. також окей. Проходить 10 хвилин, бачу сповіщення ваше авто закінчиться через 4год 40 хв. Очевидно - починає пригорати, я пишу знову тікет в репорт, що це за обман від адміністрації проекту? Тікет приймає адміністратор Drake Castro (скрін 3), який каже в перші секунди розмови, що авто видається на 5 годи, а на питання чому адмін обманює - приносить вибачення, та обіцяє уточнити питання по цьому бонусу. Через хвилини 3 прилітає і повідомляє - ваш автомобіль, пропаде через 5 годин, але вони рахуються тільки коли ви на сервері. З горем пополам я прийняв його вибачення - і подякував. Пограв іще годинку. Тобто залишалось приблизно 3год 30 хв, до закінчення бонусу. Увійшов сьогодні на сервер. О чудо, авто пропало і знову адміністрація проекту мене обманула. Прийміть якісь міри, тому що адміністрація не компетентна, та не розуміє навіть як працюють базові бонуси проекту, обманює гравців, понижає ваш онлайн.