Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на адміністрацію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Johny228

Новий гравець
14 Вер 2025
2
Нікнейм адміністратора
Octavian Augustus
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
ds-johnyrayze
Детальний опис скарги/ситуації
  • Суть скарги: На мене подали скаргу те що (ухід від рп) хоча зі мною не почали рп і тд, так я вийшов з ігри це також порушення, але адміністратор мені видає 6 годин деморгану, мені здається це вже занадто, могло що завгодно статись і чому я міг вийти, але 6 годин за те що навіть зі мною не почали проводи рп а просто пробігли мімо, а коли вже вернулись я вийшов з ігри це вже якось занадто
    Якщо це можливо прошу зменшити мені строк. Дякую велике
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%964755-%D1%83%D1%85%D1%96%D0%B4-%D0%B2%D1%96%D0%B4-%D1%80%D0%BF.14776/[/URL]___ВСЕ В ЦІЙ СКАРЗІ
Яке покарання оскаржуєте
360 минут деморгану
  1. Нікнейм адміністратора: Octavian Augustus

2. Особистий нікнейм / статичне ід: Johny Rayze #25138
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ds- johnyrayze tg-roma060825
  4. Суть скарги: На мене подали скаргу те що (ухід від рп) хоча зі мною не почали рп і тд, так я вийшов з ігри це також порушення, але адміністратор мені видає 6 годин деморгану, мені здається це вже занадто, могло що завгодно статись і чому я міг вийти, але 6 годин за те що навіть зі мною не почали проводи рп а просто пробігли мімо, а коли вже вернулись я вийшов з ігри це вже якось занадто
    Якщо це можливо прошу зменшити мені строк. Дякую велике
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№4755-ухід-від-рп.14776/
    №4755
  6. Дата видачі покарання: 8.12.2025 20.08

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Порушення з боку адміністрації відсутні, адміністратор діяв згідно регламенту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі