- 14 Вер 2025
- 2
- Нікнейм адміністратора
- Octavian Augustus
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- ds-johnyrayze
- Детальний опис скарги/ситуації
- Суть скарги: На мене подали скаргу те що (ухід від рп) хоча зі мною не почали рп і тд, так я вийшов з ігри це також порушення, але адміністратор мені видає 6 годин деморгану, мені здається це вже занадто, могло що завгодно статись і чому я міг вийти, але 6 годин за те що навіть зі мною не почали проводи рп а просто пробігли мімо, а коли вже вернулись я вийшов з ігри це вже якось занадто
Якщо це можливо прошу зменшити мені строк. Дякую велике
- Суть скарги: На мене подали скаргу те що (ухід від рп) хоча зі мною не почали рп і тд, так я вийшов з ігри це також порушення, але адміністратор мені видає 6 годин деморгану, мені здається це вже занадто, могло що завгодно статись і чому я міг вийти, але 6 годин за те що навіть зі мною не почали проводи рп а просто пробігли мімо, а коли вже вернулись я вийшов з ігри це вже якось занадто
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%964755-%D1%83%D1%85%D1%96%D0%B4-%D0%B2%D1%96%D0%B4-%D1%80%D0%BF.14776/[/URL]___ВСЕ В ЦІЙ СКАРЗІ
- Яке покарання оскаржуєте
- 360 минут деморгану
- Нікнейм адміністратора: Octavian Augustus
- Особистий нікнейм / статичне ід: Johny Rayze #25138
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ds- johnyrayze tg-roma060825
Якщо це можливо прошу зменшити мені строк. Дякую велике - Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№4755-ухід-від-рп.14776/
№4755 - Дата видачі покарання: 8.12.2025 20.08