Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на Марію Громову, хочу АРГУМЕНТОВАНУ ВІДПОВІДЬ, яку не отримав

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Troyanskie

Козак
30 Гру 2024
11
  1. Нікнейм адміністратора: Mariia Gromova
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Paris Troyanskiy/ 1766
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності ( Discord): paris_troya
  4. Суть скарги:
Я як співробітник EMS та Завідувач відділу, хочу офіційно висловити незгоду з рішенням адміністрації про моє блокування на 7 днів за начебто порушення статуту.
Відповідно до статті 7.6 статуту EMS, я як співробітник маю право відмовити у наданні медичної допомоги у разі загрози життю чи здоров’ю співробітника, а також у разі неповажного чи хамського ставлення до мене. В ситуації з пацієнтом у шапці-вушанці я вбачаю пряму загрозу саме цим критеріям.
Шапка вушанка це не просто елемент одягу. У світовому, в США та особливо українському контексті вона стала символом російської імперської культури та військової агресії. Носіння такого предмета в умовах повномасштабної війни *********************************** проти України є проявом відвертої неповаги як до мене, громадянина України, так і до всіх, хто постраждав від агресії. Це викликає моральний тиск, психологічний дискомфорт і почуття приниження, що безпосередньо впливає на моє психічне здоров’я як лікаря. А психічне здоров’я це складова безпеки співробітника, яка прямо згадується у статті.
Крім того, у медзакладі важливо зберігати атмосферу довіри, поваги і безпеки. Коли людина приходить у символі, що асоціюється з державою-агресором, це може стати провокацією і створити конфліктну ситуацію не лише між пацієнтом і лікарем, а й серед інших хворих та персоналу. Тобто ризик для спокою і безпеки закладу зростає.
Отже, моя відмова в лікуванні обґрунтована не особистими примхами, а чіткою нормою внутрішнього статуту EMS: пацієнт демонстрував неповажне ставлення і створював загрозу моєму психічному здоров’ю та безпеці колективу. Як лікар і як українець, я зобов’язаний не допустити нормалізації символів агресора, а тому моя відмова є законною, моральною і професійною.
Відтак, моя відмова надати допомогу була обґрунтована і відповідала статуту.
Я хочу наголосити, що завжди працював чесно якісно і справедливо. Я сумлінно виконував обов’язки лікаря та Завідувача відділу, завжди надавав медичну допомогу на високому рівні приділяв максимум уваги кожному пацієнтові та колективу, приймав активну участь у всіх моментах життя EMS і намагався зробити якомога більше для розвитку та підтримки нашої служби.
У зв’язку з цим я вважаю рішення про моє блокування на 7 днів несправедливим і таким, що суперечить як внутрішнім правилам EMS, так і принципам здорового глузду. Я засуджую дії адміністрації, яка замість підтримки чесної і принципової позиції лікаря у складній моральній ситуації, покарала мене без належного врахування обставин.
Моя позиція залишається незмінною- я завжди виступав і буду виступати за чесність, якість роботи та справедливість, і глибоко знаходжусь в смутку, що в даному випадку мої аргументи не були почуті. Прошу переглянути це рішення та врахувати мою багатомісячну чесну і віддану роботу на благо EMS.
Моє рішення мало не лише особистий, а й суспільний підтекст. EMS це структура, яка повинна демонструвати повагу до життя, до гідності людини та до цінностей суспільства, в якому вона існує. Символіка агресора, навіть у вигляді одягу, суперечить цим цінностям. Моя позиція показала, що EMS не може закривати очі на неповагу, і я діяв як приклад для молодших співробітників, формуючи у них відчуття відповідальності за честь служби.
Вважаю, що моє блокування є не тільки несправедливим по відношенню до мене особисто, але й небезпечним для самої системи EMS. Адже воно створює ситуацію, коли лікарі бояться відстоювати правила і статут, побоюючись необґрунтованих санкцій. Це шкодить як авторитету EMS так і довірі до адміністрації.

Останнє редагування:

Troyanskie

Козак
30 Гру 2024
11
Так, ми перебуваємо у штаті Сан-Андреас, у віртуальному світі. Але цей сервер і ця гра давно перестали бути лише “просто грою”. Ми разом відзначаємо День Незалежності України, проводимо паради, акції пам’яті та інші заходи, які мають глибокий символічний зміст. Це означає, що навіть у рп ми визнаємо і підтримуємо українські цінності, культуру та боротьбу.
Для мене це питання не є абстрактним. Я громадянин України. Мій батько воює на фронті. Мій рідний брат віддав своє життя за свободу і незалежність нашої країни. І коли я бачу у грі символи, пов’язані з агресором, я не можу і не маю морального права залишатися байдужим. Це не просто “речі з гри” це болючі тригери, які відсилають до реальної війни, до жертв моєї сім’ї і мільйонів українців. Карати мене за це означає карати за чесність, принциповість та вірність тим цінностям, які сам сервер публічно підтримує.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Добрий вечір. Вдячний за висловлювання думки в розгорнутому вигляді.
Дуже шкода, що предмет гардеробу асоціюється у Вас з рядом символів та пошуком прихованого підтексту.
Хочу зауважити, що головний убір, котрий використовувався здавна країнами Скандинавії, північної Європи, тюркськими та монгольськими племена і, також, хочу додати у цей список Русь (не росію), а лише потім набув популярності в московії, має вплив виключно на Вас.
Також, маючи скріншот Вашого повідомлення у діскорд, я категорично засуджую безпричинні звинувачення від Вас у бік адміністратора стосовно проросійської позиції.
Порушень у діях адміністратора не виявлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі