Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на КТП, для КП-ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Schadow

Козак
3 Гру 2025
8
Нікнейм адміністратора
кТП
Ваш статичний ID
30564
Звʼязок з Вами
DS, huligan_9po
Детальний опис скарги/ситуації
Суть скарги: Скарга на роботу керівника технічної підтримки

Я звертаюся з проханням звернути увагу на роботу керівника технічної підтримки Telegram-чату GTA 5 Україна.

Протягом останніх двох днів я неодноразово стикався з проблемою блокування в чаті. Для того щоб мене розблокували, доводилося чекати надзвичайно довгий час, при цьому жодної оперативної допомоги з боку керівника технічної підтримки я не отримував.

Через цю ситуацію я втратив можливість повноцінно брати участь у житті спільноти та в розіграшах, у яких за цей період я отримав приблизно 25–27 “шансів” (шарів), але не мав змоги їх реалізувати через блокування та відсутність швидкої реакції з боку техпідтримки.

Вважаю таку роботу технічної підтримки неприйнятною, оскільки гравці не повинні чекати по кілька годин або днів для вирішення елементарних питань, таких як розблокування в чаті. Це негативно впливає на активність спільноти та створює нерівні умови для участі в розіграшах.

Прошу керівництво:

звернути увагу на цю проблему;

прийняти відповідні заходи щодо покращення роботи технічної підтримки;

забезпечити оперативну допомогу гравцям у подібних ситуаціях.

Сподіваюся на розуміння та справедливе вирішення даного питання.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://imgpile.com/p/FCi6VaB[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
Не допоміг
Нікнейм адміністратора: КТП
Особистий нікнейм / статичне ід: Stas Flurri 30564
Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (TDiscord): huligan_9po

Суть скарги: Скарга на роботу керівника технічної підтримки

Я звертаюся з проханням звернути увагу на роботу керівника технічної підтримки Telegram-чату GTA 5 Україна.

Протягом останніх двох днів я неодноразово стикався з проблемою блокування в чаті. Для того щоб мене розблокували, доводилося чекати надзвичайно довгий час, при цьому жодної оперативної допомоги з боку керівника технічної підтримки я не отримував.

Через цю ситуацію я втратив можливість повноцінно брати участь у житті спільноти та в розіграшах, у яких за цей період я отримав приблизно 25–27 “шансів” (шарів), але не мав змоги їх реалізувати через блокування та відсутність швидкої реакції з боку техпідтримки.

Вважаю таку роботу технічної підтримки неприйнятною, оскільки гравці не повинні чекати по кілька годин або днів для вирішення елементарних питань, таких як розблокування в чаті. Це негативно впливає на активність спільноти та створює нерівні умови для участі в розіграшах.

Прошу керівництво:

звернути увагу на цю проблему;

прийняти відповідні заходи щодо покращення роботи технічної підтримки;

забезпечити оперативну допомогу гравцям у подібних ситуаціях.

Сподіваюся на розуміння та справедливе вирішення даного питання.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://imgpile.com/p/FCi6VaB
Дата видачі покарання: не помню

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Вам надали відповідь про зміну вашого телеграм ніку для того щоб можна було прийняти участь, ви на томість не знали як це зробити. Напишіть мені в Telegram - noxx_uagtaV і я вам поясню як все правильно зробити.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі