- 3 Гру 2025
- 8
- Нікнейм адміністратора
- кТП
- Ваш статичний ID
- 30564
- Звʼязок з Вами
- DS, huligan_9po
- Детальний опис скарги/ситуації
- Суть скарги: Скарга на роботу керівника технічної підтримки
Я звертаюся з проханням звернути увагу на роботу керівника технічної підтримки Telegram-чату GTA 5 Україна.
Протягом останніх двох днів я неодноразово стикався з проблемою блокування в чаті. Для того щоб мене розблокували, доводилося чекати надзвичайно довгий час, при цьому жодної оперативної допомоги з боку керівника технічної підтримки я не отримував.
Через цю ситуацію я втратив можливість повноцінно брати участь у житті спільноти та в розіграшах, у яких за цей період я отримав приблизно 25–27 “шансів” (шарів), але не мав змоги їх реалізувати через блокування та відсутність швидкої реакції з боку техпідтримки.
Вважаю таку роботу технічної підтримки неприйнятною, оскільки гравці не повинні чекати по кілька годин або днів для вирішення елементарних питань, таких як розблокування в чаті. Це негативно впливає на активність спільноти та створює нерівні умови для участі в розіграшах.
Прошу керівництво:
звернути увагу на цю проблему;
прийняти відповідні заходи щодо покращення роботи технічної підтримки;
забезпечити оперативну допомогу гравцям у подібних ситуаціях.
Сподіваюся на розуміння та справедливе вирішення даного питання.
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://imgpile.com/p/FCi6VaB[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- Не допоміг
Нікнейм адміністратора: КТП
Особистий нікнейм / статичне ід: Stas Flurri 30564
Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (TDiscord): huligan_9po
Дата видачі покарання: не помню
Особистий нікнейм / статичне ід: Stas Flurri 30564
Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (TDiscord): huligan_9po
Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://imgpile.com/p/FCi6VaBСуть скарги: Скарга на роботу керівника технічної підтримки
Я звертаюся з проханням звернути увагу на роботу керівника технічної підтримки Telegram-чату GTA 5 Україна.
Протягом останніх двох днів я неодноразово стикався з проблемою блокування в чаті. Для того щоб мене розблокували, доводилося чекати надзвичайно довгий час, при цьому жодної оперативної допомоги з боку керівника технічної підтримки я не отримував.
Через цю ситуацію я втратив можливість повноцінно брати участь у житті спільноти та в розіграшах, у яких за цей період я отримав приблизно 25–27 “шансів” (шарів), але не мав змоги їх реалізувати через блокування та відсутність швидкої реакції з боку техпідтримки.
Вважаю таку роботу технічної підтримки неприйнятною, оскільки гравці не повинні чекати по кілька годин або днів для вирішення елементарних питань, таких як розблокування в чаті. Це негативно впливає на активність спільноти та створює нерівні умови для участі в розіграшах.
Прошу керівництво:
звернути увагу на цю проблему;
прийняти відповідні заходи щодо покращення роботи технічної підтримки;
забезпечити оперативну допомогу гравцям у подібних ситуаціях.
Сподіваюся на розуміння та справедливе вирішення даного питання.
Дата видачі покарання: не помню