- 20 Гру 2024
- 6
- Нікнейм адміністратора: @Vitaliy Freak
Особистий нікнейм / статичне ід: Pedro Zangetsu #280
- Суть скарги: Вітаю, під час пошуку грибів на локації №4 виникла неприємна ситуація, а саме:
Рухався по локації на позашляховику і в рандомний момент адміністратор Vitaliy Freak посадив мене у в'язницю за порушення правил 5.1.2. Аргументом мого порушення від адміністратора було те, що я не рухався на позашляховику не в РП-манері, тобто більше 45 км, ви ж у ІРЛ не будете так їздити по болотам (зі слів адміністратора) - коли я задав питання, чому ж тоді не відкидають всіх хто їздить по місту зі швидкістю 250-300+, адміністратор відповів - "ну так там ж асфальт". Наступним моїм питанням було те чи є десь прописано в правилах момент, що на на позашляховику потрібно їздити 45-60 км, щоб тебе не відправили у ФВ - на що адмін відповів: "Це такі загальноприйняті правила, які прийняті всюди і якщо щось не влаштовує можете подати скаргу на форумі" (тобто ніяк не зміг пояснити).
Прошу перевірити корректність даного покарання та провести можливо бесіду з адміністратором або ж додати якісь примітки до правила 5.1.2 стосовно позашляховиків, так як не дуже приємно коли ти намагаєшся прокачати навичку на 4й локації, яка наразі є найскладнішим етапом грибника, а тебе відкидають по причині, що це якісь "загальноприйняті правила" на 15 хв (+ я перебував за кермом не спорткара, не ланоса і тд), після чого тобі потрібно дістатись до свого авто + паралельно з тим ще взяти заправлену каністру щоб заправити його, так як адмін відкидує без ніяких попереджень прямо з заведеного транспорту - після такого бажання щось/десь прокачувати відпадає у більшості гравців.
Дякую
PS: Наскільки пам'ятаю на сервері наразі не встановлена Hard-rp модель.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Останнє редагування: