Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Скарга для azazellо/nox

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Megalodon Raze

Козак
10 Гру 2025
17
Нікнейм адміністратора
Danichka Javelin
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
bodyshoter
Детальний опис скарги/ситуації
Вітаю, хочу поскаржитися на адміністратора Danichka Javelin адже я не згадний з його словами, мені видали покарання за ДБ можливо я це порушив з цим нехай буде я згідний але суть в тому що коли він видав мені покарання я працював на брокері і коли він мені відкинув в мене автоматично закрилась трубка і тепер в мене - 150к, я покликав адміна він каже що йому всерівно де я був і що я робив він сказав що я порушив тому він відкинув але відкинув він не зразу а по відкату через хвилин 10, я хочу повернення коштів і повідомте адміністратора що не гарно так спілкуватись). Дякую!
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://youtu.be/vW-uvqI32sw[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
опис вище
Вітаю, хочу поскаржитися на адміністратора Danichka Javelin адже я не згадний з його словами, мені видали покарання за ДБ можливо я це порушив з цим нехай буде я згідний але суть в тому що коли він видав мені покарання я працював на брокері і коли він мені відкинув в мене автоматично закрилась трубка і тепер в мене - 150к, я покликав адміна він каже що йому всерівно де я був і що я робив він сказав що я порушив тому він відкинув але відкинув він не зразу а по відкату через хвилин 10, я хочу повернення коштів і повідомте адміністратора що не гарно так спілкуватись). Дякую!

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Адміністація не має слідкувати і дивитись де саме ви знаходитсь і в залежності від місця вибирати чи доречно видати зараз покарання чи ні. Ви отримали покарання і за те що в цей час ви втратили кошти не є виною адміністратора.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі