- 10 Гру 2025
- 17
- Нікнейм адміністратора
- Danichka Javelin
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- bodyshoter
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю, хочу поскаржитися на адміністратора Danichka Javelin адже я не згадний з його словами, мені видали покарання за ДБ можливо я це порушив з цим нехай буде я згідний але суть в тому що коли він видав мені покарання я працював на брокері і коли він мені відкинув в мене автоматично закрилась трубка і тепер в мене - 150к, я покликав адміна він каже що йому всерівно де я був і що я робив він сказав що я порушив тому він відкинув але відкинув він не зразу а по відкату через хвилин 10, я хочу повернення коштів і повідомте адміністратора що не гарно так спілкуватись). Дякую!
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://youtu.be/vW-uvqI32sw[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- опис вище
Вітаю, хочу поскаржитися на адміністратора Danichka Javelin адже я не згадний з його словами, мені видали покарання за ДБ можливо я це порушив з цим нехай буде я згідний але суть в тому що коли він видав мені покарання я працював на брокері і коли він мені відкинув в мене автоматично закрилась трубка і тепер в мене - 150к, я покликав адміна він каже що йому всерівно де я був і що я робив він сказав що я порушив тому він відкинув але відкинув він не зразу а по відкату через хвилин 10, я хочу повернення коштів і повідомте адміністратора що не гарно так спілкуватись). Дякую!