Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Скам на машину співробітником GOV

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kostylev

Козак
23 Бер 2025
20
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Yovan Stark
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 15588
  3. Ваш нікнейм: Kostylev Castro
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 15506
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): mynameisrei (Discord)
  6. Суть скарги: Почалося все з того що я робив квест з БП на повний рейс інкосатора, я зустричаю співробітника GOV ми йдем рейс з ним, посреді рейсу він мені починає говорить за якусь машину і що вона йде 535, потім каже що такі машини тільки дві на сервері і що йому одну таку продав адмін за 20КК, (імя якого він не сказав), він сказав що ця машина це BMW M5 F90 яка забагана адміном який продав йому і що не буде фікса, він мені продає також за 20КК, та потім я дізнаюсь від гравців що баг може зробити кожен, я у нього просив повернення обміну але він мені пише що не хоче повернення, каже мов що баг не будуть фіксить і далі бреше що фікса не буде, я у нього просив контакти адміна який йому продав цю машину та він просто ігнорував а потім після фіксу багу вобще не відповідав. Ось так я втратив 20КК які він не хоче повертать.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/SUOyK1-0mxo
    Screenshot_1.png
    Screenshot_2.png
    Screenshot_4.png
    Screenshot_9.png
    Screenshot_10.png
    Screenshot_30.png
  8. Дата та таймкод порушення: 06.08.2025. 0:05–0:09, 0:17–0:21, 0:50–0:53, 0:55–1:19, 1:51–2:01, 2:27–2:35

Drake

Admins/Helpers
24 Чер 2025
284
Мораль сей басни такова - НЕФИГ БАГАЮЗИТЬ.... Сам хотел воспользоваться багом и пролетел))))

Kostylev

Козак
23 Бер 2025
20
@TAHDEM Де я багазив? Я даже не збирався, тут порушник тей хто багаюзив, а багаюзив тут тільки він, даже на адміна все хотів звернути імя якого він не сказав, тепер думай на скільки він довжен бути заблокован за скам на 20кк так ще все спер на адмінів що якоби вони цей баг зробили

Drake

Admins/Helpers
24 Чер 2025
284
Так, а зачем ты её тогда покупал??? Правильно - для того что бы у тебя была тачка забаганая, которая едет 500+ км. Ты же не пошел и не купил на рынке стандартную М5 за 4кк. А купил "забаганую" тачку за 20кк, а как баг починили, ты прибежал на форум жалобы строчить. Вывод: Хотел пользоваться багом - баг пофиксили, ты сразу же прибежал на форум...

Kostylev

Козак
23 Бер 2025
20
@TAHDEM Скажіть, чого ви добиваєтесь? того щоб порушник остався з вкрадиними 20кк на які я тратив свій час? Тем более про то як робится сам баг я дізнався після купівлі і не робив баг. А він збрехав що така машина тільки одна на сервері

Drake

Admins/Helpers
24 Чер 2025
284
Я думаю если будет наказание, то тебе тоже нужно влепить ровно такое же наказание, как пример для других игроков... Как говорится "Спрос рождает предложение"

Kostylev

Козак
23 Бер 2025
20
@TAHDEM Якщо я щось порушив то звісно я отримаю покарання, але на початку довжни повернути кошти в розмірі 20КК

Drake

Admins/Helpers
24 Чер 2025
284
Посмотрим на решение админов, но моё мнение таково, Ты захотел тачку которых якобы 2 на проекте и какой то админ забагал её НЕЛЕГАЛЬНО. То есть ты должен быть отдавать себе отчёт о рисках в том что это всё может рано или поздно пофиксится или вскрытся и ты потеряешь свои 20кк. Ты рискнул, но тебе не фартонуло... Будет смешно если тебе еще бан влепят, за использование каких то лазеек с багами)))

Kostylev

Козак
23 Бер 2025
20
@TAHDEM Ви наверно не зовсім читаєте що я пишу, про то шо машину забагав адмін то його слова, та які лазейкі я використовував? до вас не доходить що про як робится сам баг я дізнався після купівлі і не збирався його робити, а писав йому щоб він забрав та вернув кошти

Mariia Gromova

Активний гравець
7 Лис 2024
563
Вітаю !

Угода між сторонами відбулась добровільно: гравець придбав автомобіль, обидві сторони домовилися про умови і передача відбулась без порушень правил.

Через 24 години вимагати повернення коштів — неможливо. Такі дії не підпадають під механізм відшкодування, адже йдеться про свідомий ризик, на який гравець погодився під час купівлі.

Також факт того, що баг пізніше був виправлений, не є підставою для скасування угоди чи повернення грошей. Це нормальна частина ігрового процесу, і кожен гравець має розуміти, що подібні речі можуть бути змінені або виправлені в будь-який момент.

Враховуючи викладене, підстав для втручання адміністрації чи повернення коштів немає.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі