Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Скам на машину співробітником GOV

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kostylev

Козак
23 Бер 2025
20
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Yovan Stark
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 15588
  3. Ваш нікнейм: Kostylev Castro
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 15506
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): mynameisrei (Discord)
  6. Суть скарги: Почалося все з того що я робив квест з БП на повний рейс інкосатора, я зустричаю співробітника GOV ми йдем рейс з ним, посреді рейсу він мені починає говорить за якусь машину і що вона йде 535, потім каже що такі машини тільки дві на сервері і що йому одну таку продав адмін за 20КК, (імя якого він не сказав), він сказав що ця машина це BMW M5 F90 яка забагана адміном який продав йому і що не буде фікса, він мені продає також за 20КК, та потім я дізнаюсь від гравців що баг може зробити кожен, я у нього просив повернення обміну але він мені пише що не хоче повернення, каже мов що баг не будуть фіксить і далі бреше що фікса не буде, я у нього просив контакти адміна який йому продав цю машину та він просто ігнорував а потім після фіксу багу вобще не відповідав. Ось так я втратив 20КК які він не хоче повертать.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/SUOyK1-0mxo
    Screenshot_1.png
    Screenshot_2.png
    Screenshot_4.png
    Screenshot_9.png
    Screenshot_10.png
    Screenshot_2.png
  8. Дата та таймкод порушення: 06.08.2025

Adolf

Family
Головний Куратор
26 Кві 2025
253
Вітаю!
Фрапс тривалістю понад 2 хвилини, якщо не вказано тайм-коди порушень. , не підлягає розгляду.
Ознайомтесь з правилами подачі та створіть тему повторно.
Відмовленно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі