- 23 Бер 2025
- 20
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Yovan Stark
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 15588
- Ваш нікнейм: Kostylev Castro
- Ваш статичний (незмінний) ID: 15506
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): mynameisrei (Discord)
- Суть скарги: Почалося все з того що я робив квест з БП на повний рейс інкосатора, я зустричаю співробітника GOV ми йдем рейс з ним, посреді рейсу він мені починає говорить за якусь машину і що вона йде 535, потім каже що такі машини тільки дві на сервері і що йому одну таку продав адмін за 20КК, (імя якого він не сказав), він сказав що ця машина це BMW M5 F90 яка забагана адміном який продав йому і що не буде фікса, він мені продає також за 20КК, та потім я дізнаюсь від гравців що баг може зробити кожен, я у нього просив повернення обміну але він мені пише що не хоче повернення, каже мов що баг не будуть фіксить і далі бреше що фікса не буде, я у нього просив контакти адміна який йому продав цю машину та він просто ігнорував а потім після фіксу багу вобще не відповідав. Ось так я втратив 20КК які він не хоче повертать.
- Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/SUOyK1-0mxo
- Дата та таймкод порушення: 06.08.2025