Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Сарга на кур LSPD | Lirika Li

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Anton Scofilss

Козак
6 Чер 2025
48
Нікнейм адміністратора
Lirika Li
Ваш статичний ID
19094
Звʼязок з Вами
DS-anton_sqwerty
Детальний опис скарги/ситуації
Я був спіробітником лспд та коли в нас був стрій мене мійже співробітник вбив а саме ,

Toka Javelin #4712 , в його не було іс причини щоб в мене вбивати а саме не було мед доввідки що він там психологічно хворий хоча якщо була б йому не дали б полковника-підполковника в фракції але чомусь даний адміністратор вирішив дать варна та обом видати мут та йому тільки варна я думаю що тільки іза дуже вилокої кількості порушень правил можна видати або вже максимальне покарання або середнє типу не хард бан або тільки бан

но я знаю що вроді вони як пара тому я думаю вона проявила так сказать *блат* і не дала виликого покарання хоча коли раншіне як тільки появились джавеліни я їх оск то мені при першій можливості видали врана так ще і 2 місяці чс всіх гос структур тому прощу погіршити покарання в виді бана 7днів+- або дм 360м+бан 3 дня+- данній особі на яку я писав скрагу томущо порушень дуже багато.

Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%96910-%D0%94%D0%9C-%D0%BE%D1%81%D0%BA-toka-javelin-4712.22311/
Яке покарання оскаржуєте
Я хочу ізмінити покарання данній особі з статичним ID #4712.
...

hellstrom

Отаман
26 Вер 2025
104
Ще тобі за образу Адміністрації а як вона проявилась? Якщо адмінам заборонено перебувати у сімьях

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі