Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування СТО, Механіки

Kuzia228

Козак
15 Гру 2024
33
Привіт. Не знаючи чи працюєте ви зрада над оновленнями СТО, але декілька ідей хочу вам накинути так як бізнеси просто простоюють і працюють в мінус.

1. Щоб максимально інтегрувати цей бізнес та професію в ігровий процес думаю потрібно пофіксити парковки. Що маю на увазі: при пошкодженні автомобіля ми просто їдемо на парковку на його переспавнюємо вже цілого без дамагу. Пропоную забрати можливість перереспавну цілого авто, якщо вже переспавнюєш то щоб він залишався пошкодженим. ( тут більше РП нахил )

2. Також в ЛСК є ремонт авто в середньому він коштує 1000$, я пропоную забрати цю послугу в ЛСК залишити її тільки на СТО, в свою чергу це додасть декілька робочих місць для онлайн гравців.

3.Підвязати роботу механіків під СТО.
А точніше добавити на кожне СТО по 6-7 машин механіків та добавити окремого бота по працевлаштуванню, щоб типу один і той самий гравець не міг і їздити механіком і ремонтувати тачки на сто (або ж розділити ці обовʼязки якось по % роботи ), ну і само собою механікам вже добавити дозаправку транспорту та ремонт автомобілів.

Орієнтовні ціни які хотілося би бачити:
- Ремонт вашого авто буде залежати в степені пошкодження але не більше 5к. Думаю це норм прайс.

- дозаправка авто механіком також хотілося щоб була дорожча аніж ціна на заправці так як потрібно платити ЗП робітникам, та і не забирати прибуток в АЗС. Саме тому ця послуга має коштувати навіть значно дорожче.

Ну само собою про зношування автомобілей та їх агрегатів, таке вже є на ваших Українських проектах, якщо ви перенесете це сюди то буде дуже круто.

Угорі