Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Ряд пропозицій фіксів та покращень

14 Лип 2026
11
Я на проекті граю досить недавно, але маю декілька спостережень які опишу нижче.

1. Система таксі.
Було б непогано якби замовник бачив на карті водія. Це б допомогло замовнику краще розраховувати свій час коли кудись спішить. буває таке, що таксі просто не доїжджає і стоїть на місці. Думаю, це дуже важлива "дрібничка".

2. Автомеханіки.
Коли замовник замовляє послуги автомеханіка в телефоні, то він не бачить чи хтось його прийняв і може просто так простояти (особливо зранку). Вважаю, що треба додати сповіщення в якому видно, що хтось прийняв виклик.

3. Зміна в правилах.
У мене були ситуації коли мене безпричинно ДМ-или, в одній із них мене з напарником розстріляли прямо в магазині коли ми, працюючи інкасаторами, поповнювали банкомат грошима. Після чого людина пограбувала інкасаторський автомобіль. Протягом всієї ситуації людина не сказала ні слова. Скарга була заповнена на форумі, за що людина відсиділа всього 3 години. Я вважаю, що покарання за таке занадто м'яке, бо ми з напарником витратили свій час і на останньому чекпоїнті нам все зіпсували, нічого не компенсуючи. У нападника: гроші, пройдений БП. Людям неважко відсидіти ті пару-декілька годин заради пройденого квеста БП і неповажають правила сервера, тому пропоную за такі випадки просто банити порушників, тоді вони навчаться і знатимуть, що якщо сьогодні виконав 1 квест з ДМ-ом, то завтра не виконає ні одного. Вважаю, що це буде справедливо і адміністрація прислухається до пропозиції.

4. Вантажоперевезення.

На вантажоперевезеннях можна заплатити гроші щоб вручну не грузить. Річ у тім, що гроші списуються з банківського рахунку, а якщо на руках (готівки) немає потрібної суми, то каже, що недостатньо. Треба робити перевірку не по готівці, а по банку.

Останнє редагування:

Vlados26

Козак
24 Гру 2025
4
Підтримую цю пропозицію. Як гравець, який давно на сервері, можу сказати, що всі ці пункти дійсно актуальні.

Особливо погоджуюся з системою таксі та викликом автомеханіка. Було б набагато зручніше бачити, що замовлення прийнято, а в таксі — де знаходиться водій і чи він взагалі їде до тебе.

Щодо DM — теж вважаю, що покарання має бути суворішим. Якщо люди навмисно порушують правила заради виконання квестів або отримання вигоди, кілька годин покарання їх не зупиняють. Через це інші гравці просто втрачають свій час і бажання грати.

Також підтримую виправлення з вантажоперевезеннями — якщо оплата списується з банківського рахунку, то й перевірка коштів має відбуватися саме по банківському балансу, а не по готівці.

Загалом пропозиції слушні й, на мою думку, зробили б ігровий процес набагато комфортнішим для всіх.

Угорі