- 25 Лют 2026
- 15
Ім'я:
Батон
Прізвище:
Комета
Дата народження та вік:
18.01.1999 | 27 років
Стать:
Чоловіча
Національність:
Українець
Сімейний статус:
Батон народився у родині, де дисципліна поєднувалась із внутрішньою стриманістю.
Батько — колишній співробітник силових структур, людина чітких правил і жорсткого самоконтролю. Він захоплювався автоспортом і особливо поважав британського чемпіона Формули-1 — Jenson Button.
Саме на його честь батько вирішив назвати сина — Баттон.
Ім’я мало символізувати швидкість мислення, холоднокровність та здатність перемагати без зайвих емоцій.
Проте під час оформлення документів сталася банальна помилка — у свідоцтві записали “Батон”. Через принциповість батька виправляти нічого не стали. Він сказав:
"Не ім’я робить людину сильною. Людина робить ім’я."
З того моменту Батон став не помилкою, а викликом.
Мати — медичний працівник, врівноважена і уважна. Вона навчила його бачити в людях більше, ніж зовнішню оболонку, і тримати внутрішній баланс.
Місце народження:
Місто Чернігів — регіон із глибокою історією та повагою до традицій.
Освіта:
Навчався у гімназії з підвищеними вимогами до дисципліни та результатів. Батько контролював фізичну підготовку і самоконтроль, мати — інтелектуальний розвиток.
У старших класах зацікавився анатомією та фізіологією. Поступово це переросло у вибір професії — фізична реабілітація та масажна терапія.
Для нього масаж — це не просто техніка, а контроль, точність і розуміння напруги. Те саме, що батько називав “холодною концентрацією”.
Зовнішність:
Спортивна статура, сформована роками тренувань.
Темне коротке волосся, спокійний уважний погляд.
На передпліччі — татуювання у вигляді комети як символу руху без зупинки.
Дитинство:
Ранкові пробіжки з батьком, строгий режим дня, мінімум зайвих емоцій.
Якщо він програвав — аналізував, а не скаржився.
Якщо помилявся — виправляв, а не шукав винних.
Однокласники спочатку жартували через ім’я. Але дуже швидко зрозуміли: Батон — це не привід для насмішки. Це ім’я, яке носить людина, здатна постояти за себе.
Саме тоді він навчився перетворювати слабкість на силу.
Юність:
У підлітковому віці почав замислюватися про вплив і систему. Його цікавило не просто працювати, а розуміти, як працюють структури.
Бажання потрапити у вищі державні органи виникло не через амбіцію влади, а через прагнення контролювати процеси, а не бути їх частиною.
Ім’я, яке колись було помилкою, стало внутрішнім нагадуванням: ти або дозволяєш обставинам формувати тебе, або формуєш себе сам.
Доросле життя:
Переїхав до штату Ukraine GTA 5, де почав новий етап.
Не поспішав одразу вступати до силових структур. Спостерігав, аналізував, вивчав баланс сил.
Саме тут зустрів людей, які мислили стратегічно — сім’ю Комета. Приєднавшись до них, він узяв нове прізвище як символ нового старту.
Комета — це рух.
Батон — це характер.
Сучасне життя:
Поєднує професію масажиста з побудовою репутації у штаті.
Активно розширює коло впливових знайомств, готується до вступу у вищі структури.
Діє обережно, без зайвого шуму.
Висновок:
Батон Комета — це людина системи та самоконтролю. Його характер сформувався під впливом суворого виховання, внутрішньої дисципліни та звички аналізувати кожен свій крок.Він не діє імпульсивно і не шукає швидкої слави. Для нього важливі стабільність, репутація та довгостроковий результат.
Його сила — у витримці, холодному розрахунку та вмінні зберігати спокій там, де інші втрачають контроль.
Батон не прагне бути найгучнішим у кімнаті — він прагне бути тим, чию думку враховують.
Його шлях — це поступове зростання, формування впливу та побудова позиції, яка ґрунтується не на словах, а на діях.
Він не поспішає.
Він будує основу.
Мрії та цілі:
• Зайняти позицію у впливовій державній структурі штату
• Зробити ім’я “Батон” символом сили, а не випадковості
• Розвинути сім’ю Комета як авторитетну організацію