Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Прошу помʼякшити покарання я зрозумів свою помилку я не буду так робити в майбутньому я не знав що такі правила і буду зраз ознайомлюватися правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kirill2323

Козак
24 Лип 2026
8
Нікнейм адміністратора
Alvaro
Ваш статичний ID
23505
Звʼязок з Вами
fortic37291
Детальний опис скарги/ситуації
Я їхав на машині побачив що працівники бцсд затримували людей, на шосе, я вирішив їм допомогти, але мені здається що це була спеціальна протипоказана ситуація працівниками бсзд/лспд затримували людей, на шосе декотрі затриманні гравці вже сиділи в машині державної організації, а я вирішив їм допомогти тим хто був затриманим, але працівники бцсд/лспд тримали людину в кайданках свою, тобто вони тримали в кайданках, працівника бцсд/лспд, і я вийшов з машини вбив троїх працівників я дуже шкодую за свій злочинний вчинок, а потім працівник лспд/бцсд під прикриттям злочинця зняв кайданки і мене вбив в спину, і на мене мали накинути кайданки та затримати але вони просто там розважалися, ****************************ную тобто працивники лспд/бцсд тримали в кайданках свого же працівника бцсд/лспд під прикриттям я їх вбив, а той хто був під прикриттям злочинця мене вбив в спину і все це вся ситуація, (Але я дуже шкодую за свій вчинок, і не буду робити таке в майбутньому як закінчиться покарання, і я не знав що є таке правило що, один гравець не може йти змагатися проти 2/3 гравців це заборонено я це не знав! а тепер буду знати, і признаю свою помилку і прошу будь ласка помʼякшити покарання я більше так не буду робити, Дуже гарно дякую за порозуміння з повагою до адміністрації UKRAINE GTA 5!
Посилання на докази
https://www.youtube.com/watch?v=msSfVy97ANE
Яке покарання оскаржуєте
Що не можна виходити одному гравцю, та вбивати 2/3 людей, тобто не можна одному гравцю виходити та змагатися проти 2/3 людей
Доброго дня! мене заблокував адміністратор Alvaro я зрозумів свою помилку я був не правий розумію що накоїв будь ласка зніміть мені трішки покарання я вас дуже прошу, я був не правий я виправлюся я буду думати на перед, перед тим щоб щось робити, і я не знав що гравець не може використовувати вогнепальну зброю, на 2/3 гравців, приклад я не можу виходити і використовувати вогнепальну зброю проти 2/3 людей одразу, я зрозумів свою помилку і прошу зменшити мені покарання дуже гарно дякую за порозуміння з повагою до адміністратора хто розглянув це, очікую на відповідь! Мій статичний тег в грі 23505, імʼя та прізвище Lil yakuza, прошу вас розглянути моє прохання дуже гарно дякую з повагою до адміністрації! Мій основний статичний тег 23505 там де зараз покарання

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Через велику кількість покарань, блокування не буде зменшено або знято.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі