- 24 Лип 2026
- 2
- Нікнейм адміністратора
- Alvaro
- Ваш статичний ID
- 23505
- Звʼязок з Вами
- fortic37291
- Детальний опис скарги/ситуації
- Я їхав на машині побачив що працівники бцсд затримували людей, на шосе, я вирішив їм допомогти, але мені здається що це була спеціальна протипоказана ситуація працівниками бсзд/лспд затримували людей, на шосе декотрі затриманні гравці вже сиділи в машині державної організації, а я вирішив їм допомогти тим хто був затриманим, але працівники бцсд/лспд тримали людину в кайданках свою, тобто вони тримали в кайданках, працівника бцсд/лспд, і я вийшов з машини вбив троїх працівників я дуже шкодую за свій злочинний вчинок, а потім працівник лспд/бцсд під прикриттям злочинця зняв кайданки і мене вбив в спину, і на мене мали накинути кайданки та затримати але вони просто там розважалися, ****************************ную тобто працивники лспд/бцсд тримали в кайданках свого же працівника бцсд/лспд під прикриттям я їх вбив, а той хто був під прикриттям злочинця мене вбив в спину і все це вся ситуація, (Але я дуже шкодую за свій вчинок, і не буду робити таке в майбутньому як закінчиться покарання, і я не знав що є таке правило що, один гравець не може йти змагатися проти 2/3 гравців це заборонено я це не знав! а тепер буду знати, і признаю свою помилку і прошу будь ласка помʼякшити покарання я більше так не буду робити, Дуже гарно дякую за порозуміння з повагою до адміністрації UKRAINE GTA 5!
- Посилання на докази
- https://www.youtube.com/watch?v=msSfVy97ANE
- Яке покарання оскаржуєте
- Що не можна виходити одному гравцю, та вбивати 2/3 людей, тобто не можна одному гравцю виходити та змагатися проти 2/3 людей
Доброго дня! мене заблокував адміністратор Alvaro я зрозумів свою помилку я був не правий розумію що накоїв будь ласка зніміть мені трішки покарання я вас дуже прошу, я був не правий я виправлюся я буду думати на перед, перед тим щоб щось робити, і я не знав що гравець не може використовувати вогнепальну зброю, на 2/3 гравців, приклад я не можу виходити і використовувати вогнепальну зброю проти 2/3 людей одразу, я зрозумів свою помилку і прошу зменшити мені покарання дуже гарно дякую за порозуміння з повагою до адміністратора хто розглянув це, очікую на відповідь! Мій статичний тег в грі 23505, імʼя та прізвище Lil yakuza, прошу вас розглянути моє прохання дуже гарно дякую з повагою до адміністрації! Мій основний статичний тег 23505 там де зараз покарання