- 24 Лип 2026
- 2
- Нікнейм адміністратора
- Alvaro
- Ваш статичний ID
- 23505
- Звʼязок з Вами
- fortic37291
- Детальний опис скарги/ситуації
- Опис ситуації, ми знаходимися в кримінальній організації North Vagos ми грабували трасу і потім, ми вбили гравців але ці гравці були в кримінальний ограганізації Bluds битва була 4на4, я дуже шкодую за свій вчинок за дб,дм, я дуже шкодую за свої дії я буду думати над цим вчинком, і в майбутньому не буду допускати такі ситуації, і прошу помʼякшити покарання я обіцяю більше так не робити, (також була ще одна ситуація де я з другом вбив 4 гравців які знаходились в кримінальної організації Bluds я також шкодую за цю ситуацію і дуже сильно вибачаюсьу перед гравцями, з поваг до цих гравців які постраждали із-за мене я ще раз щиро вибачаюсьі буду думати на майбутнє перед тим щоб щось робити, і я не знав що 2 гравці не мають право виходити і розпочинати вогнепальну битву проти 4 людале зараз знаю! я ще раз щиро вибачаюсь перед ей я це не знав! гравцями яким я зазнав шкоди дуже гарно дякую за порозуміння, з повагою до адміністрації Ukraine gta 5
- Посилання на докази
- https://www.youtube.com/watch?v=msSfVy97ANE
- Яке покарання оскаржуєте
- Гравець #23505 отримує покарання по причині:
ЗП 5.3. “DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом. | Demorgan 60-180 хвилин / VehBan 90-160 хвилин / WARN / Ban 3-20 днів.
ЗП 5.14. Забороняється вести вогонь з транспортного засобу, перебуваючи на водійському місці. | Demorgan 30-60 хвилин / GunBan 120-240 хвилин / WARN / Ban 3-5 днів.
ЗП 5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.
ЗП 5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / GunBan 120-240 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
Покарання: Ban 7 днів.
Доброго дня, адміністратор який видав мені покарання Alvaro, мій статичний тег гравця 23505 моє прізвище та імʼя в грі Lil yakuza, там де зараз триває покарання прошу помʼякшити покарання я зрозумів свою помилку, я обіцяю більше не буду ось так вчиняти, я дуже шкодою за свій вчинок, та щиро вибачаюсь перед гравцями, яким я зазнав шкоди, прошу помʼякшити покарання, гарно дякую, з повагою до адміністрації Ukraine gta 5!