- 27 Січ 2026
- 3
- Нікнейм адміністратора
- Buffalo
- Ваш статичний ID
- 22684
- Звʼязок з Вами
- тг Roman_Shen
- Детальний опис скарги/ситуації
- Прошу переглянути мою минулу скаргу.
мені надіслали ось таку відповідь " немає посилання на скаргу " (той хто дав таку відповідь Ви нормальні?
Я розписав проблему і хочу щоб мені скоротили термін бану, оскільки я не мав на увазі конкретну образу, хоча перед цим мене більш жостко обматюкали в гс. І ще й цей п*дарас кинув репорт на мене хоча він сам спровокував.
І ще, чому мені прилетів бан на 5 днів якщо за оск рідних прилітає на значно менші терміни.
- Посилання на докази
- -
- Яке покарання оскаржуєте
- Несправедливий бан
Прошу переглянути мою минулу скаргу
Я розписав проблему і хочу щоб мені скоротили термін бану, оскільки я не мав на увазі конкретну образу, хоча перед цим мене більш жостко обматюкали в гс. І ще й цей ************************************************* кинув репорт на мене хоча він сам спровокував.
І ще, чому мені прилетів бан на 5 днів якщо за оск рідних прилітає на значно менші терміни.
Я розписав проблему і хочу щоб мені скоротили термін бану, оскільки я не мав на увазі конкретну образу, хоча перед цим мене більш жостко обматюкали в гс. І ще й цей ************************************************* кинув репорт на мене хоча він сам спровокував.
Останнє редагування: