Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Прохання про перегляд покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kvasnitskyi

Новий гравець
21 Гру 2025
2
Нікнейм адміністратора
Navarro #1318
Ваш статичний ID
Yehor Gwinblade #20870
Звʼязок з Вами
ТГ: @Hood_pmg_e ДС: kvasntskiy_
Детальний опис скарги/ситуації
Я розумію, що з боку адміністрації мої дії виглядали підозріло, і рішення було прийняте на підставі правил.
Я отримав HardBan за п.2.8 після того, як виставив сірники на маркетплейсі за дуже завищеною ціною. Хочу детально пояснити ситуацію з мого боку, щоб уникнути будь-яких непорозумінь.

На момент виставлення предмету я не знав, що подібні дії можуть бути трактовані як купівля або передача віртуальної валюти (віртів) Про існування такої схеми я дізнався лише вчора, вже після отримання блокування, коли обговорював ситуацію з колегою. Саме тоді він мені пояснив що таке вірти і до мене дійшло, як це могло виглядати з боку адміністрації.
Наголошую, що я не купував і не продавав вірти, не мав наміру передавати кошти між акаунтами, обходити комісії чи будь-яким чином порушувати економіку сервера. Дії були необережними та без злого умислу... Визнаю, що припустився помилки.
Розумію положення п.1.2 правил про те, що незнання правил не звільняє від відповідальності, і повністю беру на себе відповідальність за скоєне. Мені щиро прикро за цю ситуацію, і я зробив для себе відповідні висновки.
Я є активним гравцем проєкту, раніше не мав порушень і не мав конфліктів з адміністрацією. Після даного інциденту я ще раз уважно ознайомився з правилами та гарантую, що в майбутньому подібних ситуацій не повториться.
Прошу адміністрацію переглянути вид покарання та, за можливості, замінити HardBan на попередження або скоротити термін блокування, враховуючи відсутність умислу, перше порушення та мою активну гру на сервері.

Готовий надати будь-які додаткові пояснення та відповісти на запитання адміністрації у Telegram або Discord, контакти залишив нижче.

Дякую за увагу та час, приділений розгляду моєї апеляції.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://fex.net/ru/s/1bpocep[/URL]__21.12.2025
Яке покарання оскаржуєте
п 2.8
Це моє перше звернення на форумі, і одразу хочу зазначити, що я не маю наміру звинувачувати адміністратора, який видав мені покарання. Я розумію, що з боку адміністрації мої дії виглядали підозріло, і рішення було прийняте на підставі правил.

Вкладення

• 1766402817298.png
    1766402817298.png
    347.7 Кб · Перегляди: 27

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Можете продовжити гру. не порушуйте у майбутньому

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі