Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Прохання про амністію або помʼякшення покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yuki_Kolomoiska

Козак
4 Бер 2026
7
Нікнейм адміністратора
Seroga Di
Ваш статичний ID
36264
Звʼязок з Вами
yuki_foxy ( ds); foxy_1904 ( telegram)
Детальний опис скарги/ситуації
Я прийшла до EMS, і через те, що у лідера одночасно пішли два заступники, мене того ж дня призначили на посаду заступника головного лікаря, оскільки я вже мала досвід роботи саме в цій фракції.

На посаді я пробула лише два дні. Після цього мене заарештували за вбивство співробітника FIB. Я не заперечую своєї провини та вже понесла покарання у вигляді тюремного ув’язнення із судимістю. На жаль, ні лідер, ні куратори EMS не змогли мені допомогти, через що мене було звільнено з посади.

Пізніше мене прийняли до армії за моєю електронною заявою. Однак через кілька годин куратор EMS видав мені ЗЧС державних організацій строком на 90 днів, після чого мене звільнили й з армії.

Я щиро не розумію, чому мені було призначено саме максимальний термін ЗЧС державних організацій.

Я не намагаюся уникнути відповідальності чи оскаржити сам факт покарання. Але я прошу про помʼякшення покарання і дозвіл на роботу в державних фракціях враховуючи, що це моє перше порушення правил
Посилання на докази
https://ibb.co/ZpKN1cnK
Яке покарання оскаржуєте
ЗЧС держ структур на 90 днів
Доброго дня.

Прошу розглянути моє прохання про амністію.

Я повністю визнаю свою провину. Так, будучи на посаді заступника головного лікаря EMS, я вбила державного службовця. За свій вчинок я вже понесла покарання у вигляді тюремного ув’язнення та звільнення з посади. Я не намагаюся виправдати себе, адже розумію, що порушила правила.

Проте мені дуже прикро, що за своє перше порушення я отримала максимальний термін ЧС державних фракцій — 90 днів. До цього моменту я жодного разу не порушувала правила сервера. Те, що сталося, не було навмисним. Після цієї ситуації я зв’язалася з людиною, якій завдала шкоди, щиро попросила вибачення, ми помирилися, і за потреби я готова надати підтвердження.

Найбільше мені боляче через те, що я дуже люблю грати саме в державних фракціях. Я мріяла стати лідером EMS, але розумію, що через власну помилку цей шанс, найімовірніше, втрачено.

Також я розумію, що на посаді заступника пробула лише два дні. Я навіть не встигла проявити себе та показати, на що здатна. Саме тому я щиро прошу дати мені можливість довести, що я зробила правильні висновки зі своєї помилки. Я не прошу скасувати відповідальність за свій вчинок — лише прошу дати мені ще один шанс.

Якщо ви вважаєте, що ЧС саме в EMS має залишитися, я це прийму, адже порушення сталося саме там. Але дуже прошу дозволити мені повернутися хоча б в інші державні фракції. Я хочу довести своїми подальшими діями, що ця помилка була першою й останньою.

Я розумію, що правила однакові для всіх, і поважаю будь-яке ваше рішення. Але щиро сподіваюся, що ви врахуєте те, що це моє перше порушення, я визнала свою провину, понесла покарання, вибачилася перед людиною, якій завдала шкоди, і справді зробила висновки.

Будь ласка, дайте мені ще один шанс. Я дуже люблю цей сервер, люблю державні фракції й дуже не хочу втратити можливість грати в них через одну помилку.

Дякую за увагу та сподіваюся на ваше розуміння

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,233
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. ЗЧС вам буде скорочено на 30 днів.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 1, Гостей: 1)

Угорі