Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Прохання на розгляд скарги 625 State

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Baskov

Шановний гравець
18 Лип 2025
138
Нікнейм адміністратора
Danichka Javelin
Ваш статичний ID
20916
Звʼязок з Вами
@Deniskl6 Telegram
Детальний опис скарги/ситуації
Я прибув на виклик у ролі адвоката до офіцера. Після того, як були поставлені та отримані відповіді на всі необхідні запитання, ми перейшли до перегляду відеофіксації з його боді-камери. Під час перегляду відео мною було зафіксовано грубе порушення правил ПДО, а саме пункту 1.42 - сумування розшукових зірок. У зв’язку з цим я оформив скаргу на форумі. Проте адміністратор Danichka Javelin розцінив дане порушення як «3-тє лице», попри те, що існує правило 1.7.3, у якому чітко зазначено:
Адміністрація може розглянути таку скаргу, якщо вона містить критичні порушення, зокрема: образи, рекламу сторонніх проєктів, використання стороннього ПЗ, MDM, MFD, розпалювання міжнаціональної ворожнечі, багоюз або інші дії, що шкодять проєкту.
Я вважаю, що дії офіцера є критичним порушенням, оскільки сумування розшукових зірок без законних підстав напряму впливає на ігровий процес, права гравця та завдає шкоди проєкту в цілому. Більше того, відповідно до пункту 1.42, запобіжний захід за дане порушення передбачає бан мінімум на 3 дні, що додатково підтверджує серйозність ситуації. На підставі викладеного вище прошу повторно та об’єктивно розглянути дану скаргу, врахувавши норми правил проєкту та характер порушення.

Дякую за увагу та сподіваюсь на справедливе рішення.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/625-lspd.15768/[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
-
W

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Цю ситуацію ви можете врегульовувати ІС шляхом. До ООС ця ситуація не має ніякого відношення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі