Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Прохання на перерозгляд амністії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Baskov

Шановний гравець
18 Лип 2025
138
Нікнейм адміністратора
Azazello
Ваш статичний ID
20916
Звʼязок з Вами
@Deniskl6 Telegram
Детальний опис скарги/ситуації
Почнемо одразу по суті. Я написав скаргу на гравця Tanya Bestik за передачу акаунта третім особам і нечесне зайняття топів у конкурсі. Після розгляду адміністратор виніс справедливе рішення - Perm Ban. Після цього Tanya Bestik подає амністію, в якій пише:
«Гравці, які подали на мене скаргу, навмисно виставили лише ті фрагменти відео, які були вигідні їм, повністю перекрутивши реальну ситуацію. На фрапсі чітко чути голос іншого гравця, а не мій — я у цей момент нічого не говорю. Проте саме ці слова безпідставно намагаються приписати мені».

Але тут є кілька важливих моментів. По-перше, сама Tanya Bestik раніше підтверджувала, що на її акаунті грає «вся родина». Це вже є прямим визнанням передачі акаунта третім особам, що є грубим порушенням правил серверу. По-друге, її аргумент виглядає абсурдно: виходить, якщо хтось інший скаже фразу про передачу акаунта, а власник акаунта просто підтвердить, то покарання нібито не повинно бути? Це нелогічно і не скасовує самого факту порушення.

Також вона вводить адміністрацію в оману, стверджуючи, що ми нібито «вирізали вигідні моменти з відео» і «перекрутили ситуацію». При цьому не пояснює, які саме слова або моменти були вирізані і що саме було перекручено. Я додаю два повні відкати - від моменту, як ми підійшли, і до моменту, як відійшли. Там усе видно і чутно в повному контексті, без монтажу і без вирізаних фрагментів.

також хочу зазначити, що я сам граю чесно, займаю топ-1, п’ю енергетики, сплю по 2–3 години на день і досягаю результату власними зусиллями, а тут людина просто передає акаунт родичам і отримує перевагу без жодних зусиль.

Окремо звертаю увагу, що це вже друга її амністія. У зв’язку з цим прошу переглянути її амністію та застосувати відповідне покарання згідно з правилами серверу:

3.14. Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього.
Приклад: гравець каже адміністратору «Я скачав чіти» тощо. Покарання може бути видано за сказані слова, в даному випадку — перманентний бан.

Факт передачі акаунта був і підтверджувався словами самої гравчині. Рішення адміністрації було і залишається справедливим та обґрунтованим.

Амністія ТИК
Посилання на докази
Відат від самого початку з мого боку: [URL]https://youtu.be/5FOAuwf0RCI[/URL]_Відкат з 3-лиця [URL]https://youtu.be/tAz04aRUV-E[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
-
W

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Головний адміністратор розгляне звернення при першій можливості.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
При детальному перегляду порушень від даного гравця не було виявлено.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі