- 26 Лис 2024
- 12
Шановні Розробники UG 5!
Попрошу додати кнопку Альт чі другую кнопку шоб було удобно присідать
Томушо коли граеш например на арене а бо тулиця навулиці как мені це не удобно яб присів та яможу рукавадити а так воно летить куди попал йде тряска рук мені це неподобается так само я думаю для другиг гравці.
Також додайте шоб можна було міняти мікрофон на другую букву томушо неудобно коли воно на букве (N) я б поставив на букву (Z).
Також додайте на Арену шоб небило кд на создаванія.
Також уберіть коли ти заходиш до гри та втебе стоїть таке,
1.Возврадитися на тем местя там где вийшов з гри
2.Заспавнитись на початковий точі
3.заспавнитись у Фракції.
Шо я хочю шоб убрали це (КД) пример ти заходиш до гри воно в тебе есть ти виходиш згри в тебе кд скокась там рондом
зробіть як раньше було ти заходиш виходиш і опять заходиш шоб небуло КД на такое Дуже прошу.
Попрошу додати кнопку Альт чі другую кнопку шоб було удобно присідать
Томушо коли граеш например на арене а бо тулиця навулиці как мені це не удобно яб присів та яможу рукавадити а так воно летить куди попал йде тряска рук мені це неподобается так само я думаю для другиг гравці.
Також додайте шоб можна було міняти мікрофон на другую букву томушо неудобно коли воно на букве (N) я б поставив на букву (Z).
Також додайте на Арену шоб небило кд на создаванія.
Також уберіть коли ти заходиш до гри та втебе стоїть таке,
1.Возврадитися на тем местя там где вийшов з гри
2.Заспавнитись на початковий точі
3.заспавнитись у Фракції.
Шо я хочю шоб убрали це (КД) пример ти заходиш до гри воно в тебе есть ти виходиш згри в тебе кд скокась там рондом
зробіть як раньше було ти заходиш виходиш і опять заходиш шоб небуло КД на такое Дуже прошу.