Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Пропозиція щодо роботи автомийника.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Тересов

Новий гравець
14 Бер 2026
5
Добрий день, граю на вашому GTAV проекті вже 4 день, з'явилась пропозиція щодо нової роботи.

Вчора з сім'єю катались, виконували контракт на балони, і ми звернули увагу, що наш мерседес віто і пікапчік брудні, і коли я запитав чи можна його помити, відповіть отримав негативну.

Тому я предлагаю, добавити 4-5 точок на карті з автомийкою, зробити само собою їх як бізнес, і дати можливість влаштовуватись туди на роботу, і хай буде робота початкового рівня, так буде можливість заробити якийсь капітал початковому гравцю, і дасть змогу гравцям наприклад після дощу їздити на чистих автомобілях. Також, попутно якщо є можливість покращити систему забруднення, наприклад зробити щоб чи після перезаходу в гру, чи при якихось других обставинах, автомобілі не ставали чистими(я розумію, що це тільки на екрані гравця який перезайшов і т.п., але для повного занурення це потрібно зробити, якщо є можливість). Думаю задумка цікава, вона проста в плані функціоналу, але думаю людям сподобається.

Дякую за увагу, щиро ваш відданий гравець Іван Тересов🤍

Останнє редагування:
Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Візьмемо вашу пропозицію до уваги та спробуємо реалізувати її в наступних оновленнях.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі