Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Пропозиція щодо покращення RP і ігрового процесу.

Mertvo

Новий гравець
16 Лис 2025
1
Добрий день, шановні гравці проекту UKRAINE GTA 5! В даній темі я хочу висловити і показати свої пропозиція на рахунок RP і ігрового процесу. Ітак почнемо:

I. Бізнеси і нові роботи(підробітки)
Почнемо з того, що система бізнесів на всіх проектах(майже) одна: гравець покупає якийсь бізнес, оплачує його, заказує продукти а інші гравці покупають потрібні товари. Але чи не кажеться вам що це занадто скучно, хоч і дуже практично. Так ось моя пропозиція на цей рахунок:
Зробити систему влаштування на роботу в якийсь бізнес, в залежності від того, який це бізнес - магазини(продавець-консультант), АЗС(оператори-касири, оператори заправки, технічні спеціалісти) і так далі.
Це не тільки дасть додатковий заробіток для початкових гравців або підробітку для вже бувалих - а і атмосферу, покращення RP і взаємодії між гравцями, що дуже потрібно на таких проектах як наш.

II. Система крові і покращення право. Органів.
Для наших коханих поліцейскіх, ЕМS і FIB не хватає можливостей щоб зручно, комфортно і максимально приблизно до реальності розслідувати злочини в штаті, тому я подумав на цю тему і ось що можу сказати:
Як ми всі знаємо - після того як ми отримуємо шкоду з'являється кров, і було-б логічно якщо
поліція, EMS або FIB могли взяти цю кров на розслідування і виявити, при яких умовах і приблизно в який час був зроблений злочин. Ітак розпишу поетапно:
Наприклад один гравець вирішив пограбувати іншого, дочекався відповідного часу і принявся до діла. Він навів на нього пістолет, пригрозив вбити і потребував гроші, але жертва відказалась давати гроші і спробувала сбіжати, від чого грабіжник вистрелив в ногу жертви і побіг з міста злочина. На інший день хтось знаходе сліди крові на асфальті і визвав поліцію. Коли вона примчалась на місце злочину то взяла образець крові в пробірку і передала в руки FIB на подальшого обстеження і отримання інформації. Поліція може тільки
взяти образець і подивитися приблизний час по якісті крові, а вже FIB або EMS може дати більше інформації про це. Також це означає, що потрібен новий простір саме для EMS або FIB - лабораторія.

Таке нововедення допоже право. Органам
отримувати більше інформації про злочин, виявити сліди і просто допоможе більше взаємодіяти між організаціями.

IIІ. Готель або оренда домів.
Думаю усі новачки нашого проекту мене зараз поймуть, тому-що ця проблема дуже неприємна. Я пропоную добавити готелі на наш проект або добавити систему оренди квартири чи дома.
Візьмемо до уваги першим ділом готелі, так як це можна реалізувати як окремий бізнес. Наприклад ігрок покупає бізнес(готель) і він стає його власником, в його состав він може наняти поварів, адміністратора, прибиральника і вантажника(якщо брати до увага і пропозицію з першого розділу), і инші люди, зокрема новачки, зможут взяти собі номер в цьому готелі і жити там до кінця оренди(або власник готелю зможе поставити максимальний термін життя в номері - тут вже на ваш смак).
Міста, де можна зробити готелі в самому низі теми(P.s: це тільки моя пропозиція, і ви можете зробити це де завгодно).

Далі - оренда домів чи квартир у іншого гравця. Ця ідея вже набагато простіша, але також дуже важлива якщо говорити про
RP, комунікацію і зручність. Ітак, ідея:
Наприклад один гравець покупає дом чи квартиру і хоче заробити на цьому. Він вирішує здати квартиру іншому гравцю в оренду, подає оголошення про це, зустрічається с орендатилем і благополучно здає квартиру командою "
/rentout", а коли орендатель захоче з'їхати - "/endrent"(або якось по-іншому).

Якщо коротко - то нашому проекту не вистачає RP, атмосфери і комунікації з іншими гравцями, і саме ці ідеї допоможуть добавити все це. Буду
Снимок экрана 2025-11-24 133152.png
Снимок экрана 2025-11-24 133134.png
Снимок экрана 2025-11-24 133014.png
Снимок экрана 2025-11-24 132945.png
Снимок экрана 2025-11-24 133541.png
Снимок экрана 2025-11-24 133525.png

Угорі