Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Пропозиція прибрати статіки над головою

Tony_Gun

Новий гравець
13 Гру 2024
4
Пропоную прибрати статіки над головами гравців, тому що це добавить багато МГ і створить проблему для ЛСПД і ФІБ з впровадженнями і контрольними закупками.
Проблеми з відображенням статік над головами гравців:

1. Метагеймінг (MG):
    • Гравці можуть використовувати статіки для отримання інформації, якої їх персонажі не повинні знати за межами гри. Це може спотворити RP-досвід і привести до нечесних переваг.
  2. Впровадження та контрольні закупки:
    • ЛСПД (Поліцейський департамент Лос-Сантоса) та ФІБ (Федеральне бюро розслідувань) можуть зазнавати труднощів при проведенні оперативних дій, таких як впровадження агентів або контрольні закупки. Зливи з Discord або запам'ятовування статіків можуть розкрити агентів, навіть якщо вони використовують маски, інші імена і т.д
  3. Зловживання інформацією:
    • Гравці можуть використовувати Discord або інші зовнішні джерела для передачі статік фракціям або бандам, що порушує RP-процес і ставить під загрозу цілісність гри.
  4. Втрата реалізму:
    • Відображення статік може знизити рівень реалізму гри, оскільки в реальному житті особистості людей не визначаються надписами над головами.
Пропозиції для вирішення проблеми:

1. Вимкнення статік:
    • Видалення або обмеження відображення статік може допомогти зберегти реалізм і уникнути метагеймінгу.
  2. Система документів:
    • Використання альтернативної системи, де гравці можуть дізнатись статік тільки через паспорт
  3. Система динамічного ІД:
    1. Визначення динамічного ІД:
      • Кожного разу, коли гравець входить в гру, йому призначається унікальний динамічний ІД, який зберігається на сервері разом із інформацією про час входу і виходу.
    2. Зберігання даних:
      • Сервер зберігає лог-файли з інформацією про час входу і виходу гравців, а також їхні динамічні ІД.

Zion

Вітер ніжно гладить лисину на голові
13 Гру 2024
18
Як особиста опція on/off у меню "М" - "За". Але для всіх - проти.
Поясню чому.
Щоб якнайшвидше покарати кривдника з наданого відеодоказу достатньо знати його #id.
Пункт 1.6 (...повинні бути зроблені не пізніше 7-ми днів до подання скарги...) - не думаю, що хелпери будуть в захваті ритись в логах (можливо під це же й потрібно буде розробляти функціонал або надавати доступ до BD), коли вирішення проблеми є швидшим і легшим.

Але і стану на вашу сторону. Рекомендую розробникам переосмислити UI для відображення Name/Last Name + #id + static id

Metaluga

Козак
9 Лис 2024
47
Як особиста опція on/off у меню "М" - "За". Але для всіх - проти.
Поясню чому.
Щоб якнайшвидше покарати кривдника з наданого відеодоказу достатньо знати його #id.
Пункт 1.6 (...повинні бути зроблені не пізніше 7-ми днів до подання скарги...) - не думаю, що хелпери будуть в захваті ритись в логах (можливо під це же й потрібно буде розробляти функціонал або надавати доступ до BD), коли вирішення проблеми є швидшим і легшим.

Але і стану на вашу сторону. Рекомендую розробникам переосмислити UI для відображення Name/Last Name + #id + static id
Думаю у адмінів статік буде незалежно від налаштувань для гравців

Nixson Raze

Новий гравець
13 Гру 2024
8
Думаю у адмінів статік буде незалежно від налаштувань для гравців
якщо для всіх вимкнути статік, то проти, неможливо буде писати скаргу на людину якщо щось порушить, а ім'я не дізнаєшся поки не вступиш в оргу чи не потиснеш руку

Tony_Gun

Новий гравець
13 Гру 2024
4
якщо для всіх вимкнути статік, то проти, неможливо буде писати скаргу на людину якщо щось порушить, а ім'я не дізнаєшся поки не вступиш в оргу чи не потиснеш руку
На всіх продвинутись РП серверах статік знаходиться в паспорті, якби ти уважно почитав тему то взнав би як Нормальні сервера взнають статіки гравців через динамічний айді і час. Ритись в логах не потрібно воно пишеться і автоматизується, вводиш ІД і час коли гравець був онлайн.

Zion

Вітер ніжно гладить лисину на голові
13 Гру 2024
18
На всіх продвинутись РП серверах статік знаходиться в паспорті, якби ти уважно почитав тему то взнав би як Нормальні сервера взнають статіки гравців через динамічний айді і час. Ритись в логах не потрібно воно пишеться і автоматизується, вводиш ІД і час коли гравець був онлайн.
Не буду робити Вам зауваження щодо переходу на особистості, спишемо на Ваше невігластво.
На привеликий жаль, я не маю досвіду гри на "нормальних продвинутих РП серверах", тому дякую, що ще раз пояснили.
Подумавши ще раз над вашими словами, побачив сенс в такому покращенні.
"+" від мене

Tony_Gun

Новий гравець
13 Гру 2024
4
Не буду робити Вам зауваження щодо переходу на особистості, спишемо на Ваше невігластво.
На привеликий жаль, я не маю досвіду гри на "нормальних продвинутих РП серверах", тому дякую, що ще раз пояснили.
Подумавши ще раз над вашими словами, побачив сенс в такому покращенні.
"+" від мене
Сенс в цьому є тому що це МГ при надіванні маски, впровадження фіб в банди, контрольні закупки ЛСПД зводить до нуля, і наприклад впізнати людину в масці можна буде тільки по голосу який тяжче запомнити чим статичний ІД над головою людини

Uwe Babay

Шановний гравець
17 Гру 2024
168
Проти. Не використовуй цю інформацію як ІС і все.
При подачі скарг дуже зручна штука, коли показує статік.

makaronych

Новий гравець
25 Лют 2025
6
ID динамічне.Після перезаходу на сервер динамік змінюється.Для цього авдмінам потрібно буде підіймати логи і дивитися хто був під цим динаміком в цей час.Це ускладнить написання скарг і тим паче їх розгляд і вирішення.По суті статік лише для цього і є, це сталий ідентифікатор персонажу завдяки якому адміністрація легко може проводити маніпуляції з персонажем.
Тому проти, статіки мені здається, є на всіх серверах.

Угорі