Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Пропажа денег

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Marko

Новий гравець
13 Гру 2024
4
1. Нікнейм теха: -
2. Особистий нікнейм (Discord): marislav
3. Суть скарги: Вчера, я заходил на сервер в пол шестого, у меня на руках было 2.8 миллиона, после я вышел и пропал на сутки, вот до этого момента, сейчас зашел на сервер и вижу что у меня на руках всего 300к с чем-то. Так же, я писал вчера жалобу и у меня есть откат с этим временем и можно увидеть что там 2.8кк. Прошу разобраться с этим до слета бизнесов. И мало того, но если не ошибаюсь, последний раз я конвертировал донат в вирты. Так же момент с Макларен, я его купил за 2.2, сейчас он 1.1. Если это из-за того что я слил в гос РС7, то почему нету компенсации за Макларен? И куда в итоге пропал мой донат..
4. Доказ: (скриншот/відео): Видео / Скрин
5. Дата походження: 19.12.2024

Останнє редагування:

Kirill Phantom

Ex-Senіоr Mоderatоr
9 Жов 2024
107
Вітаю, шановний гравець!

Дякуємо вам за внесок у розвиток UKRAINE GTA 5.

Інформацію передано керівництву для подальшого розгляду.

[ На розгляді ]

Maxim Petrushka

Тех.Адміністратор UG TEAM
Тех. Адміністратор
29 Вер 2024
2,058
Доброго дня!

Так як не вказано ігровий нікнейм, не можу переглянути точну інформацію про покупку/продаж, але опишу загальну ситуацію.

Ви придбали автомобіль в автосалоні за маленькою ціною, після чого, продали його державіть за ціною, яка в десятки разів перевищувала ціну покупки з салону, тому, у вас було конфісковано кошти за продаж автомобіля державі, але залишено 100 тисяч компенсації та сума ціни покупки автомобіля​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі