- 1 Бер 2026
- 9
- Нікнейм адміністратора
- не адміністрація
- Ваш статичний ID
- 32245
- Звʼязок з Вами
- тг afar68 ds afar681_80353
- Детальний опис скарги/ситуації
Суть звернення / проблематика
На сервері існує суттєва проблема з отриманням ліцензії на зброю у фракціях LSPD та BCSD.
Перша проблема полягає в тому, що у денний час практично відсутні співробітники відповідного рангу, які мають право видавати ліцензії. У більшості випадків вони з’являються лише у вечірній час, і навіть тоді не завжди. Через це гравці змушені довго чекати або відкладати отримання ліцензії.
Друга проблема полягає в організації процесу видачі. Для того щоб знайти співробітника, який може видати ліцензію, часто доводиться оббігати весь відділок LSPD або BCSD, оскільки в холі або зоні прийому громадян співробітники майже ніколи не присутні. Це створює додаткові незручності та витрату часу.
Хоча на перший погляд це може здаватися незначною проблемою, на практиці вона є постійною та системною. Я неодноразово стикався з цим, і в результаті навіть був змушений купувати ліцензію через донат, оскільки отримати її звичайним шляхом не було можливості.
Також я вже піднімав це питання у розмові з куратором LSPD, однак до конкретного вирішення ми не дійшли.
Саме тому я звертаюся до адміністрації сервера з проханням розглянути дану ситуацію, оскільки проблема є системною та потребує змін.
- Посилання на докази
- https://youtu.be/eWCM5U-2SuY?si=ObrSxN9qbv6DGuzI
- Яке покарання оскаржуєте
- можливо не сюди подаю, надайте будь ласка інформацію куди це правильно подати
Проблема з отриманням ліцензії на зброю в LSPD/BCSD.