- 19 Гру 2025
- 6
- Нікнейм адміністратора
- Danil Perets
- Ваш статичний ID
- 31514
- Звʼязок з Вами
- Discord: kastet_10
- Детальний опис скарги/ситуації
- Прошу розглянути дії адміністратора, який, згідно з відеозаписом, неправомірно видав мені покарання у вигляді деморгану за НРП. На відеозаписі видно ситуацію, під час якої адміністратор приймає рішення про покарання за порушення правил НРП. Водночас із відео не вбачається достатніх підстав для застосування такого покарання мої дії не відповідають складу порушення НРП.Особливо прошу звернути увагу на момент [тайм код 00:25], де видно [що я прикував громадянина до решітки і відіграв цю дію по рп]. Після цього адміністратор [видно на скріншоті відправляє мене в деморган за нон рп під час рп ситуації не дочекавшись її закінчення], у результаті чого мені було видано деморган.Вважаю, що адміністратор повинен був об'єктивно оцінити ситуацію та врахувати всі обставини перед винесенням покарання. Якщо порушення НРП фактично не було, покарання є необґрунтованим.Прошу:Перевірити дії адміністратора за наданим відеозаписом.Перевірити правильність виданого покарання за НРП.У разі підтвердження неправомірності дій — надати оцінку діям адміністратора та вжити відповідних заходів згідно з правилами проєкту.
- Посилання на докази
- https://www.youtube.com/watch?v=7eI9xl_n2WI
- Яке покарання оскаржуєте
- NRP
-