Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Пом'ягшення покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

James Gotti

Куратор
4 Лют 2026
54
Нікнейм адміністратора
Navaro // Octavian
Ваш статичний ID
15403
Звʼязок з Вами
Ds: james_calculator Tg: @evgeniy_dyba
Детальний опис скарги/ситуації
Якщо чесно, я не знав що це не можна робити. Поясню ситуацію: я був в Армії, і коли звільняли я на той момент навіть не знав що потрібно повертати бронежелети/зброю, і тий хто мене звільняв щодо цього мені нічого не повідомив про повернення . + я дуже поспішав вступити в іншу організацію так як часто немає світла після роботи, а хотілось встигнути на набір. Так, в мене залишились деякі речі, і я не знав що з ними робити, а місце займали, тому і виставив їх на продаж.
Якби я дійсно хотів нафармити грошей то я б ніколи через маркет не продавав, в мене б з легкістю придбали гравці з гетто чи мафії.
Згідно правила якого я порушив я мав отримати Блокування від 3-30. Але 20 днів то реально забагато, тим більше що я заробив +-500к. Та й раніше в мене ніяких порушень не було, думаю можна було б скоротити покарання до мінімума. Тим паче що я все поверну.
Дуже надіюсь на розуміння, поверну всі кошти які отримав цим невірним шляхом. Вибачаюсь, я дійсно не знав що цього робити не можна.
Посилання на докази
https://imgpile.com/p/adL4Rib
Яке покарання оскаржуєте
1.32 ПДО
  1. Нікнейм адміністратора: Navaro // Octavian
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: James Skandal / 15403
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord: james_calculator Telegram: @evgeniy_dyba
  4. Суть скарги:
  5. Якщо чесно, я не знав що це не можна робити. Поясню ситуацію: я був в Армії, і коли звільняли я на той момент навіть не знав що потрібно повертати бронежелети/зброю, і тий хто мене звільняв щодо цього мені нічого не повідомив про повернення . + я дуже поспішав вступити в іншу організацію так як часто немає світла після роботи, а хотілось встигнути на набір. Так, в мене залишились деякі речі, і я не знав що з ними робити, а місце займали, тому і виставив їх на продаж.
    Якби я дійсно хотів нафармити грошей то я б ніколи через маркет не продавав, в мене б з легкістю придбали гравці з гетто чи мафії.
    Згідно правила якого я порушив я мав отримати Блокування від 3-30. Але 20 днів то реально забагато, тим більше що я заробив +-500к. Та й раніше в мене ніяких порушень не було, думаю можна було б скоротити покарання до мінімума. Тим паче що я все поверну.
    Дуже надіюсь на розуміння, поверну всі кошти які отримав цим невірним шляхом. Вибачаюсь, я дійсно не знав що цього робити не можна.
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://imgpile.com/p/adL4Rib
  7. Дата видачі покарання: 28.02.2026

Вкладення

• бан.jpg
    бан.jpg
    736.5 Кб · Перегляди: 23
Останнє редагування:

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Покарання буде знято, зв'яжіться зі мною у діскорді katyasokaal

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі