- 26 Кві 2026
- 2
- Нікнейм адміністратора
- Незнаю
- Ваш статичний ID
- Я не памятаю
- Звʼязок з Вами
- TG: @Arsenin09, Discord: ABALABA
- Детальний опис скарги/ситуації
- Суть скарги: Я 26.04.2026 придбав GTA 5, завантажив лаунчер Ukraine GTA та встановив все разом з GTA5, зайшов на сервер, зарейстувався під логіном ABALABA або Arsenin_Vinchester (не памятаю
), потім хвилин 30 пограв, на протязі 30 хвилин я зїздив на ферму, позбирав там тикви, потім вийшов з гри та вирішів зарейструватися на форумі, зарейструвався, зайшов до гри знов і тут в мене при заході до логіну помилка "Невірний Social Club", я почав розбиратися в інтернеті та нічого не знайшов
, почав писати в підтримку в перший раз, мені порадили перевірити мої данні чи правильно я все ввьодю, та запитали чи ще можуть мені чимось допомогти, я відповід що це все та пішов все перевіряти, в ході перевірки я зрозумів НІЧОГО бо все було наче правильно та я забив болт до 27.04.2026 тобто сьогодні, сьогодні о 20:34 я звернувся до тех. підтримки у телеграм де мені почав допомогати Оператор Aizen Enduro, ми почали розбиратися у ситуації, потім він мені надіслав форму для заповнення https://ibb.co/whqjWpMv, пілся заповнення він почав співпрацювати з кимось і потім він мене попросив скинути мій ТГ, після цього він закрив тікет та ми перейшли у ЛС, після деякий розпитувань про мою пошту він передав мені що мій акаунт у бані за "софт" хоча я пограв на проекті приблизно 30 хв.
- Суть скарги: Я 26.04.2026 придбав GTA 5, завантажив лаунчер Ukraine GTA та встановив все разом з GTA5, зайшов на сервер, зарейстувався під логіном ABALABA або Arsenin_Vinchester (не памятаю
- Посилання на докази
- https://ibb.co/G3CLBmxQ
- Яке покарання оскаржуєте
- Помилковий Бан
- Нікнейм адміністратора: Не знаю
- Особистий нікнейм / статичне ід: Arsenin_Vinchester ( або якось так бо не пам'ятаю) id: не пам'ятаю
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): TG: @Arsenin09, Discord: ABALABA
), потім хвилин 30 пограв, на протязі 30 хвилин я зїздив на ферму, позбирав там тикви, потім вийшов з гри та вирішів зарейструватися на форумі, зарейструвався, зайшов до гри знов і тут в мене при заході до логіну помилка "Невірний Social Club", я почав розбиратися в інтернеті та нічого не знайшов
, почав писати в підтримку в перший раз, мені порадили перевірити мої данні чи правильно я все ввьодю, та запитали чи ще можуть мені чимось допомогти, я відповід що це все та пішов все перевіряти, в ході перевірки я зрозумів НІЧОГО бо все було наче правильно та я забив болт до 27.04.2026 тобто сьогодні, сьогодні о 20:34 я звернувся до тех. підтримки у телеграм де мені почав допомогати Оператор Aizen Enduro, ми почали розбиратися у ситуації, потім він мені надіслав форму для заповнення https://ibb.co/whqjWpMv, пілся заповнення він почав співпрацювати з кимось і потім він мене попросив скинути мій ТГ, після цього він закрив тікет та ми перейшли у ЛС, після деякий розпитувань про мою пошту він передав мені що мій акаунт у бані за "софт" хоча я пограв на проекті приблизно 30 хв. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): Немає
- Дата видачі покарання: Незнаю