Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Покращення // №0002 Data Base

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vladislav Yarmak

Геній Плейбой Мілліардер Філантроп
9 Жов 2024
128
Вітаю читачів!

Маючи досвід гри у держ фракціях, а саме LSPD - LSSD, FBI, Goverment, Army я натикався на цікаву функцію яка зв'язує ці фракції під час взаємодії з гравцями та фракціями так ось про що ж я, думаю хтось з вас знає про систему Data Base.

Якщо коротко коли ви штрафуєте або арештовуєте людину вам потрібно прозвітувати про це, що я пропоную. Створити автоматизований Data Base через бота в дискорді або іншу вебсторінку спеціально для нього, як це допоможе гравцям?

Усе дуже просто гравцям які перебувають у держ структурах, а саме LSPD - LSSD, FBI, Goverment, буде в декілька разів простіше робити свою роботу, наприклад коли співробітник поліції посадив гравця він в свою чергу створює Data Base де заповнює відповідну інформацію таку як:

Нік гравця:
Статтю яку він порушив:
Особистий нік та номер жетона:
Номер документа гравця(ID або статік):
Термін затримання(краще використовувати сленг місяці - тобто хвилини):
Розмір штрафу (якщо це був штраф)
Чи можна вийти під заставу (одне з головних, тому що будуть статті які будуть це забороняти)​

p.s.
При потребі можна додати ще певні пункти

Як це допоможе?
Адвокат або уповноважена особа переглядає діло людини та відштовхуючись від цього продовжує робити свою роботу.
Для самих гравців це буде дуже потрібно тому, що система підвищення буде включати собою арешти та штрафи, беручи в розрахунок це їм буде простіше робити звіт про пройдену роботу та надати докази що людина це робила.
В свою чергу Лідер та уповноважені особи зможуть бистріше переглядати звіти та рапорти.
А також у випадку якщо людина хоче оскаржити своє покарання та отримати допомогу у вигляді судового процесу.
Тобто додаючи цю систему що ми маємо?

Взаємодія з гравцями та фракціями.
Прискорення у перегляді звітів та рапортів.
Хороший розвиток РП у самих фракціях.
Азарт у гравців, тому що за виконаний або перевиконаний план будуть різні бонуси
Більший приріст гравців до держ фракції та їх розвитку.
Впевнений що велика кількість гравців охоче підтримає цю ідею через те, що вона я вважаю потрібна
З мінусів. Можливо лише те що потрібно буде досконало його проробити, але це не зовсім мінус.

Дякую за увагу.

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
DataBase існує в всіх державних фракціях та функціонує через окремий сайт. В майбутньому реалізуємо це в самій грі.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі