Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Покращення системи знайомств

Vladyslav Volodin

Козак
9 Жов 2024
9
Вітаю! Хотів би запропонувати невелике, але, як на мене, дуже корисне покращення до поточної системи знайомств на сервері!

На даний момент система працює так, що нік гравця видно лише після знайомства. Це класно з точки зору RP, але хотілося б запропонувати трохи розширити функціонал...

✅ ЩО САМЕ Я ПРОПОНУЮ:

1. Список знайомих гравців:

• Додати можливість переглядати список усіх людей, з якими мій персонаж знайомий. Це буде дуже зручно, щоб краще орієнтуватися в RP-зв'язках (додатково нижче).
2. Функція "забути" знайомство:
  • Можливість вручну "забути" певного гравця — наприклад, якщо персонаж втратив з кимось контакт, або за сюжетом забув. Після цього нік гравця буде прихований до повторного знайомства.
3. Позначки / нотатки:
  • Можливість залишати невеликі нотатки про знайомого (видимі тільки гравцю), наприклад: "Механік", "Друз з армії", "Шахрай". Це допоможе не забувати, хто є хто, особливо якщо знайомств багато.
4. Термін дії знайомства (опціонально):
  • Можливість автоматично втрачати знайомство, якщо з гравцем не було взаємодії певну кількість днів (наприклад місяць, три місяці тощо). Бо як мені пояснила адміністрація, то знайомства очищаються лише при ліміті у 100 знайомих гравців;

Буду вдячний за зворотній зв'язок, а також хочу почути думку гравців серверу.

ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ПІДТРИМАТИ ТЕМУ: натисніть на значок стрілочки угору (біля числа голосів);

Угорі